5.1-hjemmekinoanlegg

  5.1-hjemmekinoanlegg

  Få en kraftig hjemmekinoopplevelse med 3D-vinklede høyttalere

  Maksimer hjemmekinolydopplevelsen med dynamiske 3D-vinklede høyttalere. Spill av det underholdningsinnholdet du liker best, inkludert 3D-Blu-ray, på det nyskapende hjemmekinoanlegget HTB7530 fra Philips. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

5.1-hjemmekinoanlegg

3D Blu-ray, dokkingstasjon for iPod/iPhone HTB7590D/12 Finn lignende produkter

Få en kraftig hjemmekinoopplevelse med 3D-vinklede høyttalere

Opptatt av lyd

 • CinemaPerfect HD for klarere og skarpere videoavspilling

  CinemaPerfect HD for klarere og skarpere videoavspilling

  Philips' CinemaPerfect HD-maskin tilbyr en ny standard innen klar og skarp videoavspilling. Denne intelligente maskinen reduserer støy og gjør bildene skarpere for å gi deg videoer av høyere kvalitet enn tidligere. Reduksjon av videostøy og førsteklasses skalering for å redusere støy som produseres når videoer komprimeres til MPEG-format. Med forbedret fargebehandling produserer maskinen skarpe og dype bilder på skjermen.

 • 3D-vinklede høyttalere sprer lyden jevnt rundt i rommet

  3D-vinklede høyttalere sprer lyden jevnt rundt i rommet

  3D-vinklede høyttalere har vinklede drivere for at lyden ikke bare skal gå rett fremover, men også til sidene, slik at lydopplevelsen blir bredere og du kan nyte oppslukende og kinoaktig surroundlyd.

 • Alternativ for trådløse bakhøyttalere for plassering uten rot

  Alternativ for trådløse bakhøyttalere for plassering uten rot

  Trådløse bakhøyttalere gir deg skalerbarhet og mobilitet i høyttalerplassering. De er utviklet med forstyrrelsesfri teknologi som gir full surround-lyd uten ledninger som lager rot.

 • Umiddelbar konvertering fra 2D til 3D for en realistisk filmopplevelse

  Umiddelbar konvertering fra 2D til 3D for en realistisk filmopplevelse

  Nyt spennende 3D-filmer i ditt eget hjem med din eksisterende samling med 2D-filmer. Umiddelbar 3D-konvertering bruker den nyeste digitale teknologien til å analysere 2D-videoinnhold for å skille mellom gjenstander i forgrunnen og bakgrunnen. Denne detaljen genererer et dybdekart som konverterer normale 2D-videoformater til spennende 3D. Med den kompatible 3D-TV din er du nå klar til å oppleve full HD 3D.

 • Gjør smarttelefonen din om til en fjernkontroll for AV-produktene fra Philips

  Gjør smarttelefonen din om til en fjernkontroll for AV-produktene fra Philips

  Med Philips-appen MyRemote kan du bruke smarttelefonen eller nettbrettet som en fjernkontroll til Philips AV-produkter som er koblet til Wi-Fi-hjemmenettverket, noe som gir deg øyeblikkelig kontroll fra hvor som helst i huset. Den leveres også med nyttige funksjoner som SimplyShare for å koble til og streame all underholdning trådløst, MySound for å tilpasse lyttepreferanser og SurroundMe for å kalibrere den beste surroundlyden.

 • DynamicSurround gir en mer omsluttende surroundopplevelse

  DynamicSurround gir en mer omsluttende surroundopplevelse

  DynamicSurround bruker svært avanserte lydalgoritmer som nøyaktig gjenskaper de soniske trekkene til de ideelle fullstendige surroundomgivelsene. Det belønner lytterne med en omsluttende lytteopplevelse fra 7.1-systemet og ved å gjøre mest mulig ut av færre høyttalere, sparer det rommene til brukerne for rotet som følger med et 7.1-system – uten at det går utover surroundlydopplevelsen.

 • Innebygd WiFi slik at du kan nyte de tilkoblede mediene dine trådløst

  Innebygd WiFi slik at du kan nyte de tilkoblede mediene dine trådløst

  Takket være innebygd WiFi kan du enkelt koble hjemmekinoanlegget direkte til hjemmenettverket, slik at du kan oppleve et stort utvalg av populære Internett-tjenester. Du kan oppleve noen av de beste webområdene som tilbyr filmer, bilder, informasjonsunderholdning og annet elektronisk innhold som er tilpasset TV-skjermen din.

 • Dokkingstasjon er inkludert for praktisk avspilling fra iPod/iPhone

  Dokkingstasjon er inkludert for praktisk avspilling fra iPod/iPhone

  Bruk dokkingstasjonen til iPod og iPhone, og gled deg over musikk fra iPod-en og iPhone-en på hjemmekinoanlegget.

 • Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  La deg trollbinde av 3D-filmer i stuen din med en Full HD 3D-TV. Active 3D bruker den nyeste generasjonen av hurtig visning for virkelighetsnær dybde og realisme i Full 1080 x 1920 HD-oppløsning. Seeropplevelsen i Full HD 3D på hjemmekinoanlegget skapes ved å se på disse bildene gjennom spesialbriller som er innstilt for å åpne og lukke den venstre og høyre linsen synkronisert med bildene som endres. Førsteklasses 3D-filmutgivelser på Blu-ray tilbyr et bredt utvalg av høy kvalitet. Blu-ray gir også ukomprimert surroundlyd, slik at lydopplevelsen blir utrolig virkelig.

 • Internett-radio som lar deg nyte det utrolige antallet av radiokanaler på Internett

  Internett-radio som lar deg nyte det utrolige antallet av radiokanaler på Internett

  Internett-radio er en lydkringkastingstjeneste som overføres via Internett. Noen Internett-stasjoner er tilknyttet en tradisjonell (bakkenett) radiostasjon eller et bakkenettverk mens andre er radiostasjoner som kun overføres via Internett, som er uavhengige, og bare kringkaster på verdensveven. Med Internett-radio kan du nyte tilgang til radiostasjoner på Internett fra hele verden og lytte til en lang rekke sjangere, nyheter, sport og underholdningsoppdateringer, eller koble til favorittstasjonene eller nisjestasjoner.

 • 1000 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk

  1000 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i