Foodprocessor

  Foodprocessor

  Allsidighet uten anstrengelse

  Denne foodprocessoren leveres med et allsidig tilbehørssett, som gjør at du kan utføre en rekke tilberedningsfunksjoner, fra miksing til maling. Takket være det unike (de)monteringssystemet settes bollen og lokket på plass uten anstrengelse.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Allsidighet uten anstrengelse

Enkel (de)montering av alle delene med Click&Go

 • 29–33 funksjoner

  29–33 funksjoner

  Med denne foodprocessor-serien kan du tilberede utallige retter ved å bruke 29-33 forskjellige matlagingsteknikker (kalt "funksjoner"), fra knusing og røring til vending. Det nøyaktige antallet matlagingsfunksjoner varierer fra modell til modell. HR7735- og HR7739-modellene har 29 matlagingsfunksjoner, HR7740-modellen har 31 funksjoner, HR7744-modellen har 32 funksjoner, og HR7745-modellen gir mest fleksibilitet med 33 matlagingsfunksjoner.

 • Ettrykks montering og demontering med Click&Go-knappen

  Ettrykks montering og demontering med Click&Go-knappen

  Det har aldri vært enklere å montere og demontere en foodprocessor. Nå slipper du å fikle med bollen eller lokket for å finne den riktige monteringsposisjonen. Bare trykk dem av og på fra alle vinkler ved å trykke på Click&Go-knappen.

 • 360 graders klikk-på-funksjon

  360 graders klikk-på-funksjon

  Takket være den spesielle ergonomiske utformingen til undersiden av bollen og lokket behøver du ikke å søke, vri og snu på dem for å finne den riktige posisjonen for å trykke dem på plass. De er utformet for å falle på plass fra alle vinkler, uten problemer.

 • Ekstra stor bolle med kapasitet til 1,8 liter suppe eller 1,25 kg deig

  Ekstra stor bolle med kapasitet til 1,8 liter suppe eller 1,25 kg deig

  Med den ekstra store bollen kan du arbeide med store volumer. Den kan håndtere opptil 1,25 kg tung deig, 2 kg lett deig, 1,8 liter suppe eller 7 eggehviter.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i