Avance Collection

Sentrifugejuicer

  Avance Collection

  Sentrifugejuicer

  Mer juice. Mindre arbeid. Nå med funksjonen FiberBoost!

  Da vi utviklet Philips Avance Sentrifugejuicer hadde vi fokus på å gjøre juicing så lett som mulig. Sentrifugejuiceren har et stort materør som gjør at du slipper å skjære opp grønnsakene før juicing, og den kraftige motoren lager juice av de hardeste ingrediensene - t.o.m. hele hele gulrotbunter. Denne modellen har i tillegg funksjonen FiberBoost. En knapp på siden av maskinen regulerer juicens konsistens, noe som gjør at du kan velge fra en forfriskende, klar juice til en mer kremaktig juice med opptil 50 % mer fiber. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 1 999,00
 • Mer juice. Mindre arbeid. Nå med funksjonen FiberBoost!

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Avance Collection Sentrifugejuicer

QuickClean, rengjøres på under minuttet, Kraftig motor på 1100 W, XXL-rør; slipp å skjære opp grønnsakene HR1921/20 Finn lignende produkter

Mer juice. Mindre arbeid. Nå med funksjonen FiberBoost!

FiberBoost - 50 % mer fiber

 • FiberBoost - for en kremaktig, fiberrik juice

  FiberBoost - for en kremaktig, fiberrik juice

  Med funksjonen FiberBoost kan du velge å lage en juice som inneholder mer fiber. En knapp på siden av maskinen regulerer juicens konsistens, noe som gjør at du kan velge en forfriskende, klar juice eller en mer kremaktig juice med opptil 50 % mer fiber. Denne funksjonen gjør det lettere å tilpasse juicen til hvert enkelt familiemedlems smak eller behov.

 • Sil som er enkel å rengjøre

  Sil som er enkel å rengjøre

  Sentrifugejuicerens sil har en helt glatt overflate, så du enkelt kan fjerne rester med en kjøkkensvamp uten å måtte skrubbe med oppvaskbørsten.

 • Mer stillegående motor

  Mer stillegående motor

  Denne råsaftsentrifugemodellen har dessuten en mer stillegående motor enn de tidligere modellene. Den nye motoren har lavere støynivå og mindre vibrasjoner slik at hele juiceopplevelsen blir stillere.

 • Hurtigrengjør sentrifugejuiceren mellom ingrediensene

  Hurtigrengjør sentrifugejuiceren mellom ingrediensene

  Funksjonen PreClean gjør at du lett kan hurtigrengjøre sentrifugejuiceren mellom ingrediensene. Det er smart hvis dere er flere som vil ha juice med forskjellige oppskrifter. Du heller bare et glass vann ned i røret og vrir på en knapp. Da oppstår det en kraftig fontene i juicemaskinen som effektivt skyller bort uønskede fibrer på innsiden av lokket og gjør silen enklere å rengjøre.

 • Fruktkjøttet samles automatisk i en beholder

  Fruktkjøttet samles automatisk i en beholder

  Alt fruktkjøttet samles i fruktkjøttbeholderen på denne juicemaskinen fra Philips. Du trenger ikke fjerne overflødig fruktkjøtt fra andre deler inne i maskinen, f.eks. lokket.

 • Dryppstopp holder kjøkkenbenken ren

  Dryppstopp holder kjøkkenbenken ren

  Dryppstopp hindrer at det drypper fra kranen rett etter juicing, noe som holder kjøkkenbenken ren. Tuten med dryppstopp er svært enkel å rengjøre, siden den kan tas løs og er laget av et materiale som kan vaskes i oppvaskmaskinen.

 • Takket være XXL-materør slipper du å skjære opp ingrediensene

  Takket være XXL-materør slipper du å skjære opp ingrediensene

  Du trenger ikke dele opp eller skrelle frukten eller grønnsakene. Til og med hele epler går ned i materøret.

 • Kraftig motor på 1100 W

  Den kraftige motoren på 1000 W lager juice av de hardeste ingrediensene uten problemer - t.o.m. hele rødbeter og bunter med gulrot. Denne råsaftsentrifugemodellen har dessuten en mer stillegående motor. Motoren har lavere støynivå og mindre vibrasjoner slik at hele juiceopplevelsen blir stillere.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i