Avance Collection

QuickClean - rengjøres på under minuttet

  Avance Collection

  QuickClean - rengjøres på under minuttet

  Mer juice. Mindre arbeid.

  Å få i seg nok fersk frukt og grønnsaker er viktig både for helsen vår og for å ha det bra. Men det kan være vanskelig å få i seg nok grønnsaker gjennom det vanlige kostholdet. Da vi utviklet Philips Avance Sentrifugejuicer hadde vi fokus på å gjøre juicing så lett som mulig. Sentrifugejuiceren har et stort materør som gjør at du slipper å skjære opp grønnsakene før juicing, og den kraftige motoren lager juice av de hardeste ingrediensene - t.o.m. hele gulrotbunter. Denne råsaftsentrifugemodellen har dessuten en mer stillegående motor enn de tidligere modellene. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 1 699,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

QuickClean - rengjøres på under minuttet

Kraftig motor på 900 W, XXL-rør: slipp å skjære opp grønnsakene, 900 W, XXL-materør HR1916/70 Finn lignende produkter

Mer juice. Mindre arbeid.

QuickClean på ett minutt

 • Sil som er enkel å rengjøre

  Sil som er enkel å rengjøre

  Takket være den polerte silen er det svært enkelt å vaske vekk rester med en kjøkkensvamp. Sentrifugejuicerens sil har en helt glatt overflate, så du enkelt kan fjerne rester med en kjøkkensvamp uten å måtte skrubbe med oppvaskbørsten

 • Hurtigrengjør sentrifugejuiceren mellom ingrediensene

  Hurtigrengjør sentrifugejuiceren mellom ingrediensene

  Funksjonen PreClean gjør at du lett kan hurtigrengjøre sentrifugejuiceren mellom ingrediensene. Det er smart hvis dere er flere som vil ha juice med forskjellige oppskrifter. Du heller bare et glass vann ned i røret og vrir på en knapp. Da oppstår det en kraftig fontene i juicemaskinen som effektivt skyller bort uønskede fibrer på innsiden av lokket og gjør silen enklere å rengjøre.

 • Fruktkjøttet samles automatisk i en beholder

  Fruktkjøttet samles automatisk i en beholder

  Alt fruktkjøttet samles i fruktkjøttbeholderen på denne juicemaskinen fra Philips. Du trenger ikke fjerne overflødig fruktkjøtt fra andre deler inne i maskinen, f.eks. lokket.

 • Dryppstopp som gir en ren kjøkkenbenk

  Dryppstopp som gir en ren kjøkkenbenk

  Dryppstopp hindrer at det drypper fra kranen rett etter juicing, noe som holder kjøkkenbenken ren. Tuten med dryppstopp er svært enkel å rengjøre, siden den kan tas løs og er laget av et materiale som kan vaskes i oppvaskmaskinen.

 • Du trenger ikke dele opp eller skrelle frukten eller grønnsakene. Til og med hele epler går ned i materøret

  Du trenger ikke dele opp eller skrelle frukten eller grønnsakene. Til og med hele epler går ned i materøret

  Spar tid og lag juice raskere. Du trenger ikke lenger å skjære opp de fleste frukter og grønnsaker for å få dem til å passe i denne juicemaskinen. Bare sleng alt i XXL-materøret på 80 mm, og gled deg over litt ekstra næring hver eneste dag.

 • Kraftig motor på 900 W. Denne råsaftsentrifugemodellen har dessuten en mer stillegående motor enn de tidligere modellene.

  Kraftig motor på 900 W. Denne råsaftsentrifugemodellen har dessuten en mer stillegående motor enn de tidligere modellene.

  Lag juice av harde frukter og grønnsaker ved hjelp av den kraftige motoren på 900 W.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i