Avance Collection

Slowjuicer (Kaldpress)

  • KA
  • KA

  Avance Collection

  Slowjuicer (Kaldpress)

  Få sunn og god drikke i glasset

  Prisbelønnet design, IF Awards 2016: «Smart utviklet, med glatte deler som er enkle å ta i fra hverandre, og rengjøre. Et premium produkt med fokus på detaljer. Maksimer mengden næringsstoffer fra alt fra hvetegress og grønnkål til mango med Philips' innovative teknologi for slowjuicing. Philips Slowjuicer presser ingrediensene langsomt under høyt trykk. Trykket åpner cellene, hvilket frigjør viktige vitaminer, fibre, antioksidanter og enzymer. Eksklusive design, kjempeenkel å rengjøre. Alt dette gjør det enkelt å lage juice hver dag. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 3 299,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Avance Collection Slowjuicer (Kaldpress)

Presser alt fra hvetegress til mango, Smalt design, pen på kjøkkenbenken, Oppskriftsbok følger med, Få ut maksimalt med næringsstoffer HR1896/70 Finn lignende produkter

Få sunn og god drikke i glasset

Press et glass helse

 • Innovativ teknologi for slowjuicing

  Innovativ teknologi for slowjuicing

  Frukt og grønnsaker har tusenvis av celler som inneholder fibre, antioksidanter, vitaminer og andre viktige næringsstoffer. Philips' innovative teknologi for slowjuicing er utformet for å åpne cellene og presse ut så mye som mulig av dine favorittingredienser. Til denne modellen følger det dessuten med et ekstra filter for å lage en tykkere og mer fiberrik juice.

 • Press alt fra hvetegress og mango til frø og nøtter

  Press alt fra hvetegress og mango til frø og nøtter

  Lag velsmakende, sunn juice med alt fra myke frukter til harde grønnsaker. Du kan juice alle kombinasjonene du liker best, og bruke ingredienser med stivelse som vanligvis er svært vanskelig å juice, for eksempel bananer eller mangoer.

 • Ha spinatvekster og nøtter i drikkene dine

  Ha spinatvekster og nøtter i drikkene dine

  Du kan lage sunn juice med spinatvekster fulle av fiber. Med Slowjuicer-teknologien kan du juice hvetegress, spinat og mange andre ingredienser for sunne juicer hver dag. Du kan til og med ha i enkelte nøtter, som mandler for å lage mandelmelk.

 • Forrengjøringsfunksjon

  Forrengjøringsfunksjon

  Forrengjøringsfunksjonen presser de siste dråpene ut av slowjuiceren. Det hjelper deg å få mest mulig ut av frukter og grønnsaker og ingen verdifull juice går tapt. Det gjør det også mye lettere å rengjøre slowjuiceren.

 • QuickClean - hurtigrengjøring på 1 min

  QuickClean - hurtigrengjøring på 1 min

  Alle deler på Philips Slowjuicer er glatte og runde, utformet for å være så lette som mulig å skylle og rengjøre. De aller fleste slowjuicere har en metallsil der rester lett setter seg fast og du må bruke en børste for å skrubbe den ren, men Philips Slowjuicer har isteden en glatt plastdel som du lett kan skylle av. Denne juicemaskinen rengjør du raskt på under ett minutt.

 • Unik utforming uten sil for rengjøring på under ett minutt

  Unik utforming uten sil for rengjøring på under ett minutt

  Den unike utformingen uten sil gjør at juicen renner jevnt ned i glasset gjennom et filter som fjerner uønskede partikler. Rengjøringen er enkel fordi du ikke trenger å bruke en børste.

 • Dryppstopp - perfekt når du bare lager ett glass om gangen

  Dryppstopp - perfekt når du bare lager ett glass om gangen

  Et integrert dryppstopp gjør at restsaft fra juicen aldri drypper fra Slowjuiceren. Du slipper å irritere deg over en klebrig kjøkkenbenk. Dryppstoppet er perfekt når du har slowjuiceren fremme på benken og bare vil lage ett glass juice om gangen.

 • Smalt, eksklusiv design

  Smalt, eksklusiv design

  Den optimerte designen med en bredde på kun 11 cm gjør at du kan ha Slowjuiceren stående på kjøkkenbenken, slik at du alltid kan lage juice hvis du vil. Den tar liten plass både under bruk og oppbevaring, og siden den er helintegrert, trenger du ingen eksterne deler når du presser.

 • Press juice direkte i glasset

  Press juice direkte i glasset

  Philips Slowjuicer har en praktisk kran som gjør det enkelt å presse juice direkte i glasset. Ved å presse juice direkte i et glass, kan du tilpasse hvert juiceglass etter ønsket til hvert familiemedlem, og du trenger ikke å bruke og rengjøre unødige deler. Dessuten holder du kjøkkenbenken ryddig.

 • Inspirerende oppskriftsbok

  Inspirerende oppskriftsbok

  Å velge riktig oppskrift og ingredienser er viktig når du lager din egen juice. I denne boken gir vi deg inspirasjon gjennom mange oppskrifter, og du får fullstendig informasjon om hvilke helsemessige fordeler ingrediensene gir.

 • De avtakbare delene kan oppbevares i fruktkjøttbeholderen

  De avtakbare delene kan oppbevares i fruktkjøttbeholderen

  Alle de små avtakbare delene, for eksempel brettet, stapperen og juicekannen kan oppbevares i fruktkjøttbeholderen. Dermed kan du oppbevare delene trygt og de er enkle å finne til neste juiceøkt.

Se alle spesifikasjoner
 • Interne tester utført på 1000 g hver med druer, eple, bjørnebær, jordbær, tomat, vannmelon, appelsin og granateple.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i