mikrojukeboks

  mikrojukeboks

  Din egen jukebox som passer i lommen

  Sett lyd på tilværelsen med mikro audio-jukeboksen Philips hdd065. Den er så liten at den forsvinner bak et kredittkort. Med opptil 1000 låter kommer du ikke til å kjede deg uansett hvilket humør du er i. Ha den på deg, og ta med deg musikk og data hver dag. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Din egen jukebox som passer i lommen

Lytt til opptil 1000 sanger

 • SuperPlay™ gir problemfri, ett-trykks jukeboksavspilling

  Med SuperPlay™ kan du nyte musikken fra første øyeblikk uten at du først må velge en spilleliste eller et enkeltspor. Du kan lytte til all musikk som ligger under musikkbibliotekets toppnivå, for eksempel artister eller album, ved å utheve kategorien og trykke på Play-knappen. Jukeboksen spiller all musikken i henhold til sorteringsrekkefølgen for kategorien. Du kan også kombinere SuperPlay™ med Shuffle og Gjenta for å gjøre musikkopplevelsen enda bedre.

 • SuperScroll™-navigering finner sanger raskt og enkelt

  Søketaster med dobbeltfunksjon som gjør det enkelt å bla gjennom store biblioteker. Du kan velge å bla gjennom spillelisten én sang om gangen, eller du kan holde tasten nede for å bruke SuperScroll™-funksjonen som raskt blar frem til ønsket spor.

 • USB-masselagring for lagring og oppbevaring av datafiler

  USB-masselagringsenheter er en praktisk måte å lagre, sikkerhetskopiere og flytte filer på. Enhetene kobles til datamaskinen via en USB-kontakt, og det er ikke nødvendig å installere spesialprogramvare (bare Windows 98 og Me trenger drivere). Enheten vises automatisk som en flyttbar stasjon i Windows Utforsker, slik at du kan dra og slippe filer til og fra enheten.

Se alle spesifikasjoner
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i