SENSEO®

SENSEO®

Kaffeputesystem

  SENSEO®

  Kaffeputesystem

  Opplev dine favoritter innen kaffespesialiteter

  SENSEO® Latte Select-kaffemaskinen tilbyr deg deilige kaffespesialiteter laget med fersk skummet melk. Velg mellom Cappuccino, Latte Macchiato, Café Latte og vanlig svart SENSEO®-kaffe – alt ved å trykke på en knapp. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Opplev dine favoritter innen kaffespesialiteter

med SENSEO® Latte Select

 • Automatisk skummesystem for perfekt skummet melk

  Automatisk skummesystem for perfekt skummet melk

  Med det automatiske skummesystemet til SENSEO® Latte Select-kaffemaskinen kan du tilberede forskjellige kaffespesialiteter med nyskummet melk med et fyldig lag av melkeskum

 • 1 eller 2 kopper om gangen

  1 eller 2 kopper om gangen

  Med SENSEO® Latte Select-kaffemaskinen kan du brygge én eller to kopper med svart kaffe eller én kaffespesialitet med melk om gangen

 • Deilig skumlag på kaffen for det spesielle kaffeøyeblikket ditt

  Deilig skumlag på kaffen for det spesielle kaffeøyeblikket ditt

  Det utsøkte Douwe Egberts SENSEO®-kaffeutvalget og det unike SENSEO®-bryggesystemet sørger for at den perfekte kaffekoppen alltid har et fyldig og delikat skumlag på – beviset på førsteklasses smak og kvalitet.

 • Stort utvalg av kaffeputer for flere valgmuligheter

  Stort utvalg av kaffeputer for flere valgmuligheter

  Med mer enn 250 års erfaring vet Douwe Egberts nøyaktig hvordan man brenner og maler nøye utvalgte kaffebønner for å få den beste smaken. Derfor inneholder Douwe Egberts SENSEO®-kaffeputer den beste kaffen som en garanti for førsteklasses smak. De forskjellige blandingene og smakene gir deg mange valgmuligheter for forskjellige anledninger og smaker.

 • Easy-clean-knapp for komfortabel rengjøring

  Easy-clean-knapp for komfortabel rengjøring

  Med Easy-Clean-funksjonen kan du fjerne melkerester fra maskinen på en rask og komfortabel måte. Den gir deg også en indikasjon når maskinen på rengjøres eller avkalkes.

 • Volumvalg for å tilpasse og optimalisere kaffevolumet

  Volumvalg for å tilpasse og optimalisere kaffevolumet

  Volumvalgfunksjonen gjør at du kan velge den mengden kaffe du ønsker når du tilbereder svart kaffe eller kaffespesialiteten din.

 • Unikt bryggingssystem for optimal smak

  Unikt SENSEO®-kaffebryggingssystem fra Philips og Douwe Egberts. Hver kopp er nybrygget og tilberedt med en perfekt balanse mellom kaffe og vann – en garanti for en rund, fyldig smak og en delikat aroma.

 • Dobbelt varmesystem varmer opp kaffe og melk

  Med det dobble varmesystemet på SENSEO® Latte Select-kaffemaskinen kan du varme opp melk og kaffe samtidig. Dette gjør tilbredelsestiden kortere, og gjør at du kan nyte den deilige kaffespesialiteten lenger.

 • Justerbart koppbrett passer til forskjellige koppstørrelser

  Det justerbare koppbrettet på SENSEO® Latte Select-kaffemaskinen passer til alt fra lave Cappucino-kopper til høye Latte Macchiato-glass

 • Kaffespesialiteter med en perfekt blanding av kaffe og melk

  Deilig cappuccino, latte macchiato eller café latte som du kan tilberede med SENSEO® Latte Select får sin rike og harmoniske aroma fra en perfekt blanding av kaffe, vann og melk. Du fortjener noe ekstra godt av og til!

 • Integrert, uttakbar melkebeholder gjør det enda mer praktisk

  Den uttakbare ferskmelkbeholderen gjør det raskt å fylle på og enkelt å rengjøre

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i