Hairclipper series 9000

Hårklipper med digital berøringsskjerm

  • KA
  • KA

  Hairclipper series 9000

  Hårklipper med digital berøringsskjerm

  Digital berøringsskjerm

  Med hårklipperen HC9450/15 i serie 9000 får du full kontroll og presisjon når du klipper. Det smarte displayet med berøringsfunksjon gjør det superenkelt å endre lengdeinnstillingen. Det er bare å føre fingeren over displayet for å velge ønsket lengde. Hårklipperen låser innstillingen og husker i tillegg favorittinnstillingene dine. Det finnes 400 lengdeinnstillinger for optimal presisjon, og DualCut-knivbladene i titan er selvslipende og klipper skarpt og nøyaktig. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 999,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hairclipper series 9000 Hårklipper med digital berøringsskjerm

Selvslipende blad, trenger aldri olje, 400 lengder, 0, 5-42 mm, 120 min trådløs bruk / 1 t lading HC9450/15 Finn lignende produkter

Digital berøringsskjerm

Digitalt display med berøringsfunksjon

 • Digitalt display med berøringsfunksjon

  Digitalt display med berøringsfunksjon

  Displayet med berøringsfunksjon gjør det lett å velge ønsket lengde. Det er bare å dra fingeren over displayet, så kan du velge mellom 400 lengdeinnstillinger. Du kan bla raskt gjennom alle lengdene eller gå gjennom dem trinn for trinn med en presisjon helt ned i 0,1 mm.

 • 400 lengdeinnstillinger, 0,5–42 mm

  400 lengdeinnstillinger, 0,5–42 mm

  Velg lengdeinnstilling ved å dra over displayet med fingeren. Du kan velge mellom 400 lengdeinnstillinger, fra 1 til 42 mm med 0,1 mm mellom hver lengde. Du kan også bruke hårklipperen uten kam for å få en tett klipp på 0,5 mm.

 • Justerbar hårkam for best klipperesultat

  Justerbar hårkam for best klipperesultat

  Klipperen leveres med 3 justerbare hårkammer: fra 1 til 7 mm, 7 til 24 mm og 24 til 42 mm med 0,1 mm mellom hver lengde. Du kan også bruke hårklipperen uten kam for å få en tett klipp på 0,5 mm.

 • Titanblad som varer lenge

  Titanblad som varer lenge

  De avanserte titanbladene er hardere enn stål, noe som gir dem maksimal holdbarhet og ytelse.

 • Motorisert lengdejustering

  Motorisert lengdejustering

  Du stiller inn ønsket lengde på den digitale berøringsskjermen. Velg lengde ved å dra fingeren over skjermen. De motordrevne trimmekammene stiller seg inn automatisk når du drar fingeren over skjermen. Den innovative teknologien gjør at du kan velge lengde med en nøyaktighet på 0,1 mm.

 • AutoTurbo øker klippehastigheten

  AutoTurbo øker klippehastigheten

  Turbofunksjonen øker automatisk hastigheten når du klipper tykt hår, slik at klippingen blir jevnere.

 • Dobbeltslipt trimmesaks med redusert friksjon

  Dobbeltslipt trimmesaks med redusert friksjon

  Med dobbeltslipende blader og minimal friksjon mellom knivbladene gir hårklipperne i serien 9000 dobbelt så rask klipping som forgjengeren. Hårklipperen gir ekstra skarp og nøyaktig trimming og skjærer av flere hårstrå i ett drag.

 • Husker 3 lengdeinnstillinger per kam

  Husker 3 lengdeinnstillinger per kam

  Denne hårklipperen har en smart minnefunksjon som gjør at du kan lagre favorittlengden din til neste klipp. Velg ønsket lengde ved å holde minneknappen inne, så lagrer klipperen innstillingen med en gang. Dette kan du gjøre for tre forskjellige lengder per kam.

 • 2 t trådløs bruk etter 1 t lading

  2 t trådløs bruk etter 1 t lading

  Det kraftige litium-ion-batteriet gir opptil 120 minutters trådløs bruk etter 1 times lading. Kan brukes både med og uten ledning.

 • Konstruert for å vare

  Konstruert for å vare

  Alle Philips' hårklippere har to års verdensomfattende garanti. Våre trimmere er laget for å holde. De trenger aldri å smøres, og de er kompatible med de forskjellige elektriske standardene rundt om i verden.

Se alle spesifikasjoner
 • Sammenlignet med den foregående modellen fra Philips

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i