Velværesolarium

  Velværesolarium

  Avslapning, fornyelse, revitalisering

  Innergize kombinerer infrarød varme, InfraTan, duft og lyd eller FM-radio for å gi en revitaliserende solingsopplevelse. Fjernkontrollen og muligheten for å slå samme i tre trinn gir maksimal brukervennlighet.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Avslapning, fornyelse, revitalisering

Nyt en oppfriskende sommersolopplevelse

 • Juster innstillingene med fjernkontroll

  Juster innstillingene med fjernkontroll

  Med fjernkontrollen kan du justere innstillingene under soling, uten at du må rekke frem til knappene på selve apparatet.

 • Sammenleggbar for kompakt størrelse

  Med den geniale utformingen på helkroppsolariet kan du slå sammen apparatet til en størrelse som tilsvarer en kompakt koffert. Dette gjør det hendig og enkelt å oppbevare.

 • Infrarødt lys gir deg varme og gjør at du føler deg oppfrisket

  Infrarødt lys fra Innergize forbedrer blodsirkulasjonen, varmer deg opp og gjør at du føler deg frisk og oppfrisket. Når musklene og leddene er stive eller slitne, kan du slappe av og skjemme dem bort ved å bruke de infrarøde rørene i Innergize separat for å få behagelig varme for dyp avslapning av hele kroppen.

 • Lett for enkel transport

  Lett utforming gjør helkroppsolariet enkelt å bruke og transportere.

 • Infrarødt lys får effektivt slitne muskler og ledd til å slappe av

  Når musklene og leddene er slitne, kan du slappe av og skjemme bort deg selv ved å bruke de infrarøde Innergize-rørene til å gi hele kroppen behagelig varme og avslapning.

 • Enkelt oppsett i tre trinn

  Slås ut fra kompakt, oppbevaringsstørrelse i tre enkle trinn.

 • Aktiv lyd for å nyte naturens lyder, musikk eller digital radio

  Med to integrerte høyttalere kan du nyte avslappende, forhåndsprogrammerte lyder fra naturen, eller du kan lytte til favorittstasjonen din på den innebygde digitale radioen eller koble til din egen CD- eller MP3-spiller for å lytte til musikk.

 • Høydejustering med innebygd avstandsmåler

  Hvis du vil ha et optimalt og jevnt bruningsfelt på 190 x 70 cm, må rørkabinettet være plassert 70 cm over kroppen. Du kan justere høyden på rørkabinettet med høyden på sengen. Helkroppsolariet passer for bruk sammen med senger med en høyde på opptil 52 cm (inkl. madrass). Bunnen på sengen må være minst 8 cm over gulvet, slik at bena på helkroppsolariet kan plasseres under den.

 • Infrarød snooze for litt mer tid

  Etter at du hører det akustiske signalet ett minutt før slutt, kan du aktivere infrarød snooze for å få 10 minutter mer med varme og avslapning.

 • Naturlige dufter for å slappe av i sjel og sinn

  Innergize gir deg valget mellom tre unike dufter som gir flere herlige opplevelser (Summer Blue, Orange Valley og Green Oasis, tilbehørnr. HB080). Velg din favoritt, og juster intensiteten etter humøret.

 • Akustisk signal minner deg på når du skal snu deg

  Du hører et akustisk signal ett minutt før automatisk utkobling. Dette gir deg tid til å trykke på knappen for å gjenta økten hvis du vil fortsette å sole deg på andre siden ved hjelp av programinnstillingene du allerede har valgt.

 • Praktisk oppbevaring av briller i integrert holder

  Rørkabinettet har et hendig rom for oppbevaring av sikkerhetsbriller slik at de ikke blir borte.

 • Integrerte hjul og grep for enkel transport

  Med integrerte hjul og grep kan du enkelt transportere apparatet når det er slått sammen.

 • InfraTan: ekstra infrarødt lys for større bruningseffekt

  Under solingen brukes infrarøde rør sammen med bruningsrør. Dette genererer ikke bare mer behagelig varme, men de infrarøde rørene forbedrer også bruningen ved å øke blodsirkulasjonen i huden. Innergize er utformet for å gi deg gjennomsnittlig (avhengig av hudtype) 30 minutter sikker, avslappende bruning av hele kroppen.

 • Reflektorteknologi lager et jevnt bruningsfelt på 190 x 70 cm

  En parabolreflektor med banket utførelse distribuerer UV-strålene fra bruningsrørene jevnt for å lage et bruningsfelt på 190 x 70 cm.

 • Innebygd avstandsmåler for å oppnå riktig avstand under solingen

  Innebygd avstandsmåler som måler avstanden mellom kroppen din og apparatet. Den hjelper deg til å finne solingsavstanden som anbefales i brukerhåndboken.

 • Sikkerhetstimer med dobbeltsikret, automatisk utkobling

  Den dobbeltsikrede sikkerhetstimeren (elektronisk "vakthund") har en utkoblingsfunksjon som automatisk avslutter bruningsøkten til forhåndsvalgt tid.

 • To sett med beskyttelsesbriller

  To sett med briller gir deg sikker og komfortabel bruk av helkroppsolariet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i