PerfectCare Elite

Strykejern med dampgenerator

  • KA

  PerfectCare Elite

  Strykejern med dampgenerator

  Den kraftigste dampen for den raskeste strykingen*

  PerfectCare Elite er det beste og mest effektive strykejernet med dampgenerator fra Philips. Med OptimalTEMP-teknologien kan du nå stryke alt fra dongeri til silke uten at du må justere temperaturen. Garantert ingen brennmerker på strykbart tøy. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 3 499,00
 • Den kraftigste dampen for den raskeste strykingen*

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PerfectCare Elite Strykejern med dampgenerator

Trykk på maks. 6, 5 bar, Dampstøt på opptil 450 g, Vannbeholder på 1, 8 l, Avtakbar vannbeholder GC9622/20 Finn lignende produkter

Den kraftigste dampen for den raskeste strykingen*

med et svært lett strykejern

 • Stor avtakbar vannbeholder for enkel rengjøring

  Stor avtakbar vannbeholder for enkel rengjøring

  Den avtakbare vannbeholderen gjør det enkelt å fylle på vann når som helst, uten å stoppe apparatet. Den har et stort påfyllingshull, slik at du enkelt kan fylle vannbeholderen under springen. Den har en kapasitet på 1,8 l, noe som er nok til opptil 2 timers kontinuerlig bruk, uten at du trenger å fylle på beholderen.

 • Spar energi med ECO-modusen

  Spar energi med ECO-modusen

  Med ECO-modusen kan du spare strøm uten å gå på akkord med strykeresultatene. ECO-modusen bruker en mindre mengde damp, men likevel nok til at du kan stryke alle plaggene dine.

 • Stryk alt fra jeans til silke, ingen temperaturinnstilling er nødvendig

  Stryk alt fra jeans til silke, ingen temperaturinnstilling er nødvendig

  Med OptimalTEMP-teknologien kommer du ikke lenger til å kaste bort tid på å endre temperaturinnstillingene, og så vente på at temperaturen skal justere seg. Du trenger heller ikke å forhåndssortere klær. Stryk alt fra jeans til silke garantert helt fritt for svimerker, takket være den perfekte kombinasjonen mellom temperatur og kontinuerlig kraftig damp.

 • Trygg og sikker bærelås

  Trygg og sikker bærelås

  Strykejernet med dampgenerator har en sikker bærelås som fester strykejernet til sokkelen på en trygg måte, uten fare for at det sklir eller at noen kommer i kontakt med den varme strykesålen. Den sørger for sikker og enkel transport til og fra oppbevaringsplassen i huset.

 • Trygt å plassere den varme strykesålen på strykebrettet

  Trygt å plassere den varme strykesålen på strykebrettet

  Den nyskapende OptimalTEMP-teknologien garanterer at du ikke får svimerker på alt strykbart tøy. I tillegg til den tryggheten dette gir når du stryker, betyr det også at du kan sette den varme strykesålen direkte på bomullstrekket til strykebrettet uten å forårsake skade. Dette bidrar til å redusere ubehag på håndleddene, ettersom du ikke trenger å løfte strykejernet til og fra sokkelen like ofte

 • Automatisk avslåing for din sikkerhet og energisparing

  Automatisk avslåing for din sikkerhet og energisparing

  Den automatiske sikkerhetsutkoblingen slår automatisk av strykejernet med dampgenerator hvis det ikke har vært i bruk på et par minutter. Dette sparer energi og gir deg ro i sjelen.

 • Testet og godkjent av uavhengige tekstileksperter

  Testet og godkjent av uavhengige tekstileksperter

  Dette strykejernet er testet og godkjent for utmerket strykeytelse av uavhengige institutter som er eksperter på tekstiler, for eksempel DWI, IWTO og Woolmark. Woolmark Apparel Care-programmet gjør det enklere for forbrukerne å identifisere vaskeprodukter av høy kvalitet som er godkjente av Woolmark for bruk på ullprodukter. Philips er med sin OptimalTEMP-teknologi så langt det eneste strykemerket som har oppnådd Gold-standarden fra Woolmark. Du kan være sikker på at alle produktene våre som er godkjent av Woolmark, kan brukes på alle ullplagg.

 • Philips' glatteste og mest ripesikre strykesåle

  Philips' glatteste og mest ripesikre strykesåle

  T-ionic Glide er den ypperste strykesålen fra Philips, med ekstra glatt strykesåle for enklere og raskere stryking. Den har en base i rustfritt stål som er hardere og mer holdbar enn aluminium, med et integrert lag av titanoksid for avansert ripebeskyttelse. I tillegg gir den nøye planlagte formen og ventilene enda bedre dampfordeling for raskere fjerning av skrukker.

 • Kraftig damp for effektiv fjerning av skrukker

  Kraftig damp for effektiv fjerning av skrukker

  Nå kan du få en svært rask strykeopplevelse med revolusjonerende teknologi. Den kraftige og kontinuerlige dampen håndterer selv de mest gjenstridige skrukkene, og tykkere stoffer jevnes enkelt og raskt ut. I tillegg kan du få ekstra dampstøt om nødvendig, som er perfekt for vertikal damping eller vanskelige skrukker.

 • Lett vekt og behagelig i hånden

  Lett vekt og behagelig i hånden

  Strykejernet på dampgeneratoren har en ideell vekt: Det er svært lett og komfortabelt å bruke. Det glir lett over tøyet, fjerner de vanskeligste skrukkene umiddelbart, og reduserer belastningen på håndleddene. Det gjør også at vertikal damping er svært enkelt og effektivt. Nå kan du komfortabelt og effektivt fjerne skrukker på delikate stoffer, som silkebluser, kjoler og jakker, og selv plagg med folder, dekorasjoner, knapper osv. som er vanskelige å stryke.

 • Enkelt og effektivt avkalkingssystem

  Enkelt og effektivt avkalkingssystem

  Regelmessig avkalking beskytter strykejernet og sørger for at du kan fortsette å få den aller beste dampytelsen. Den eksklusive praktisk plasserte funksjonen for enkel kalkfjerning er også den ideelle måten å få bort kalk på og forlenge strykejernets levetid. Strykejernet med dampgenerator sier fra når det er tid for rengjøring og avkalking, med både lys og lyd. Når apparatet er kaldt, er det bare å fjerne bryteren for enkel kalkfjerning, samle det skitne vannet og kalken i en kopp, og kaste det.

Se alle spesifikasjoner
 • Strykejernets vekt og damptrykk (europeisk standard IEC60311) sammenlignet med de ti bestselgende dampgeneratorene, testet des. 2014

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i