PerfectCare Aqua

Strykejern med dampgenerator

  PerfectCare Aqua

  Strykejern med dampgenerator

  Enkel stryking, ingen innstilling er nødvendig

  Stryk alle plagg som kan strykes, enten de er laget av silke, lin, bomull, kasjmir ... i hvilken som helst rekkefølge, uten å måtte foreta justeringer. Philips PerfectCare-strykejernet gir raske resultater uten at det er fare for å brenne plaggene eller påføre dem en glanset overflate. Det blir virkelig enkelt å stryke. Se alle fordeler

 • Enkel stryking, ingen innstilling er nødvendig

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PerfectCare Aqua Strykejern med dampgenerator

5 bar, Dampstøt på 220 g, Fast vannbeholder på 2, 2 liter, Bærelås GC8635/02 Finn lignende produkter

Enkel stryking, ingen innstilling er nødvendig

Med OptimalTemp og 2,2 l fullstendig synlig vannbeholder

 • OptimalTemp: den perfekte kombinasjonen av damp og temperatur

  OptimalTemp: den perfekte kombinasjonen av damp og temperatur

  Én perfekt innstilling for alle klærne dine. Alltid den perfekte kombinasjonen av damp og temperatur fordi: 1) Advanced Smart Control-prosessor angir den perfekte kombinasjonen av damp og temperatur 2) Det svært kraftige, virvlende dampkammeret gir kraftig og konstant damp for alle stoffer

 • 100 % brukervennlig, ingen justering kreves

  100 % brukervennlig, ingen justering kreves

  100 % brukervennlig, ingen justering er nødvendig. Du kan nå stryke alle strykbare plagg, det ene etter det andre, uten at du trenger å vente eller justere strykejernets temperaturinnstilling.

 • 100 % sikker på alle strykbare plagg

  100 % sikker på alle strykbare plagg

  100 % sikker på alle stoffer, også på fine stoffer som silke, kasjmir, ull eller polyester. Uavhengige institutter for testing av strykejern har brukt PerfectCare på de mest sensitive strykbare plaggene, og de bekrefter at strykeresultatene er enestående.

 • Testet og godkjent av uavhengige tekstileksperter

  Testet og godkjent av uavhengige tekstileksperter

  Dette strykejernet er testet og godkjent for utmerket strykeytelse av uavhengige institutter som er eksperter på tekstiler, som DWI, IWTO og Woolmark. Woolmark Apparel Care-programmet gjør det enklere for forbrukerne å identifisere vaskeprodukter av høy kvalitet som er godkjente av Woolmark for bruk på ullprodukter. Philips har med sin OptimalTEMP-teknologi så langt vært det eneste merket til å oppnå Gold-standarden fra Woolmark. Du kan være sikker på at alle produkter som er godkjent av Woolmark, kan brukes på alle ullplagg.

 • Trykk på opptil 5 bar

  Trykk på opptil 5 bar

  Mer damp gjør strykingen mer effektiv. Kraftig damp genereres jevnt og trenger dypt inn i stoffet slik at strykingen blir mer effektiv og bedre. Dampen kan reguleres etter eget behov.

 • Stor, fullstendig synlig vannbeholder på 2,2 l

  Stor, fullstendig synlig vannbeholder på 2,2 l

  PerfectCare Aqua har denne unike funksjonen: en stor vannbeholder. Dette sikrer timevis med stryking uten at du må fylle på vannbeholderen. Det bidrar til å gjøre strykingen enklere og raskere. Den utmerkede utformingen til den fullstendig synlige vannbeholderen sørger for at du kan se vannivået fra alle vinkler.

 • Trygt å plassere den varme strykesålen på strykebrettet

  Trygt å plassere den varme strykesålen på strykebrettet

  Den nyskapende OptimalTEMP-teknologien fra Philips garanterer at du ikke får brennmerker på strykbart tøy. Når du stryker, trenger du ikke å sette strykejernet tilbake på basestasjonen, men du kan sette den varme strykesålen direkte på plaggene eller bomullstrekket til strykebrettet uten ekstra tilbehør. Det vil ikke skade de strykbare plaggene eller brettet. Dette gjør strykingen enklere med mindre belastning for håndleddene.

 • Effektiv og enkel avkalking av apparatet for langvarig bruk

  Effektiv og enkel avkalking av apparatet for langvarig bruk

  Svært langvarig dampytelse: Philips' eksklusive funksjon for enkel kalkfjerning sørger for at du blir kvitt kalkbelegg og får et strykejern med forlenget levetid. Strykejernet med dampgenerator varsler deg med lys og lyd når det er på tide å rengjøre apparatet. Når apparatet er helt kaldt, åpner du ganske enkelt bryteren for enkel kalkfjerning og heller det møkkete vannet og kalkbelegget over i en kopp.

 • Den nye SteamGlide-strykesålen er Philips' beste strykesåle

  Den nye SteamGlide-strykesålen er Philips' beste strykesåle

  Den nye SteamGlide-strykesålen er Philips' beste strykesåle. Den er meget ripesikker, glir utmerket og er enkel å rengjøre.

 • Lås strykejernet sikkert, og bær apparatet på en enkel måte

  Lås strykejernet sikkert, og bær apparatet på en enkel måte

  Lås Philips-dampstrykejernet sikkert, og bær enkelt dampbeholderen med trykk.

 • 100 % rask på alle stoffer, ingen andre strykejern er raskere

  100 % rask på de tøffeste stoffene, ingen annen dampbeholder er raskere fra start til slutt.

Se alle spesifikasjoner
* Veiledende utsalgspris

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i