SpeedCare

Strykejern med dampgenerator

  SpeedCare

  Strykejern med dampgenerator

  Stryk raskere med dobbelt så mye damp**

  Philips SpeedCare dampbeholder gir mer damp enn et dampstrykejern. Ved å bruke strykejernet Philips SpeedCare med dampbeholder kan du nyte mer kvalitetstid med familien, fordi du reduserer tiden du bruker på å stryke. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Strykejern med dampgenerator

Pumpetrykk på maks 4 bar, Fast vannbeholder på 1, 2 liter GC6602/20 Finn lignende produkter

Stryk raskere med dobbelt så mye damp**

 • Klar for bruk på to minutter med ubegrenset påfylling

  Dampen er klar for bruk på to minutter og kan etterfylles når som helst under strykingen.

 • Vannbeholder på 1,2 l, kan etterfylles fyll når som helst under stryking

  SpeedCare dampgenerator har en vannbeholder på 1,2 l som gjør at du kan stryke i mer enn én time, og du slipper å fylle på vann hver gang du har en haug med tøy som skal strykes. Teknologien gjør at du også kan fylle vannbeholderen mens du stryker, uten å måtte vente på at apparatet avkjøles i to timer.

 • Tupp for trippel presisjon gir optimal kontroll og sikt

  Tuppen på dette strykejernet fra Philips er nøyaktig på tre måter: Det har en spiss tupp, et knappespor og en stilig design. Tupp for trippel presisjon gjør at du kan nå selv de vanskelige områdene, f.eks. rundt knapper eller mellom folder.

 • Strykesåle med slippbelegg

  Strykesålen på strykejernet fra Philips har et slippbelegg som sørger for god glid på alle slags stoffer.

 • Pumpetrykk på maks 4 bar

  Mer damp gjør strykingen mer effektiv. Kraftig damp genereres jevnt og trenger dypt inn i stoffet slik at strykingen blir mer effektiv og bedre. Dampen kan reguleres etter eget behov.

 • Kompakt og lett for enkel oppbevaring

  Takket være revolusjonerende ProVelocity-teknologi er strykejernet med dampgenerator mer kompakt enn noen gang tidligere. Den kompakte dampgeneratoren får enkelt plass på strykebrettet, slik at det blir mer praktisk for deg å stryke tøy. Det blir i tillegg enklere å oppbevare dampgeneratoren.

 • Smart Calc Clean-system med lyd- og lysaktivert kalkrenspåminnelse

  Smart Calc Clean-systemet er en integrert funksjon for avkalking og rengjøring for å beskytte strykejernet med dampgenerator. Etter ca. 10 timer med stryking får du lyd- og lyspåminnelser på strykejernet om å utføre kalkrensen. Beholderen for kalkrensfunksjonen er svært praktisk å ha under kalkrensen, siden du kan plassere strykejernet på beholderen i stedet for å holde det. Når rengjøringsprosessen er fullført, samles alt det møkkete vannet i beholderen, og strykejernet med dampgenerator er klart til bruk igjen.

Se alle spesifikasjoner
* Veiledende utsalgspris
 • Sammenlignet med dampjernet EasySpeed fra Philips

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i