Econic

Reflektor

  Econic

  Reflektor

  Det nyeste innen LED

  Gi deg selv muligheten til å utføre de daglige aktivitetene hjemme på en bedre måte, som også tar vare på miljøet. Econic LED-lyskilder gir umiddelbart funksjonelt lys samtidig som de sparer energi på grunn av den avanserte LED-teknologien. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Econic Reflektor

3 W (35 W), GU10, White G08727900844924 Finn lignende produkter

Det nyeste innen LED

Funksjonelt lys med maksimal strømsparing

 • Spar strøm fra det øyeblikket du slår på bryteren

  Alle LED-sparepærer fra Philips sparer energi fra det øyeblikket du slår på bryteren. I løpet av levetiden bruker de færre kW, og dette gir en lavere strømregning. Nivået av strømsparing varierer avhengig av type lyskilde og teknologi.

 • Umiddelbar tenning

  Lyset kommer med en gang når lyskilden skrues på, det er vårt løfte for strømsparende lyskilder med umiddelbar tenning.

 • Umiddelbart opptil 90 % mindre strøm

  Når du bytter til en LED-lyskilde fra Philips, bruker du umiddelbart opptil 90 % mindre strøm, uten at du får mindre lys og dårligere kvalitet.

 • Med LED-teknologien vår varer lyskilden i minst 15 000 timer

  Gjennomsnittlig er lampene våre slått på i 2,7 timer per dag, og i 1000 timer per år. De faktiske lystimene avhenger av sesong (vinter vs. sommer), værforhold (solskinnsdag vs. regntung dag) og rommet der lampen brukes (badet vs. stuen). Denne LED-lyskilden varer i minst 15 000 timer, det vil si 15 år.

 • Trygge i alle rom, og praktisk resirkulering

  LED-lyskilder fra Philips inneholder overhodet ingen farlige materialer, noe som gjør at de trygt kan brukes i alle rom og er praktiske å resirkulere.

 • Du kan stole på det som står på emballasjen fra Philips

  Philips holder løftene sine om LED-lyskilden ytelse. Du kan stole på det som står på emballasjen fra Philips om lysmengden, levetiden og wattstyrken som tilsvarer glødelamper.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i