Mini-Hi-Fi-anlegg

  Mini-Hi-Fi-anlegg

  Fjernstyr MP3-musikk fra PCen

  Vil du fjernstyre MP3-musikken fra PCen som plutselig er blitt til en enorm MP3-jukebox? Med USB PC-link kan du det! I tillegg gir FWM779s dynamiske forsterker deg tilgang til spillport og wOOx-teknologi som vil øke spill- og musikkgleden din ytterligere! Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fjernstyr MP3-musikk fra PCen

 • Spill av 50 timer med MP3-musikk fra CD

  Spill av 50 timer med MP3-musikk fra CD
 • Front wOOx Technology-høyttalere

  Front wOOx Technology-høyttalere
 • USB PC-link gjør PCen om til en enorm MP3-jukeboks

  Med USB PC-link kan du spille av MP3-musikk gjennom de kraftige høyttalerne på et Philips-lydanlegg i stedet for PC-høyttalerne. Ved å koble PCen direkte til lydanlegget med en USB-kabel kan du overføre MP3-musikken direkte til lydanlegget og dermed gjøre om PCen til en "MP3-jukeboks". Kontrollknappene og fjernkontrollen på lydanlegget gir enkel navigering og kontroll med MP3-musikken som er lagret i MusicMatch-spillelisten. I tillegg kan du se sangtittelen og hvor lenge du har spilt, på skjermen på lydanlegget.

 • Klasse D digital forsterker for kvalitetslyd

  Klasse D digital forsterker tar et analogt signal, konverterer det til et digitalt signal og forsterker deretter signalet digitalt. Signalet går deretter inn i et demoduleringsfilter som produserer den endelige lyden. Den forsterkede digitale lyden har alle fordelene ved digital lyd, inkludert bedre lydkvalitet. I tillegg har klasse D digital forsterker mer enn 90 % høyere effektivitet enn vanlige AB-forsterkere. Denne høye effektiviteten gir en kraftig forsterker som tar liten plass.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i