Mini-Hi-Fi-anlegg

  Digital Amplifier

  Mini-Hi-Fi-anlegg

  wOOx-teknologi

  Er du en av dem som setter pris på teknologi og en enestående lydopplevelse? Da har wOOx-teknologien fra dette minianlegget alt du trenger. Len deg tilbake, og nyt favorittmusikken din i MP3-format med dynamisk og rik lyd. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

wOOx-teknologi

Hør bassen, føl forskjellen!

 • 3-platers veksler for praktisk avspilling av flere plater

  3-platers veksler for praktisk avspilling av flere plater

  Med en 3-platers veksler for musikkavspilling kan du velge mellom tre forskjellige CDer i enheten når som helst. Med denne praktiske funksjonen kan du nyte forskjellig musikk samtidig som du sparer kostbar tid på å bytte CDer ofte.

 • 30 timer MP3-CD-musikkavspilling

  30 timer MP3-CD-musikkavspilling

  MP3 står for MPEG 1 Audio layer-3. MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lyden i særlig grad. MP3 gir rask og enkel overføring av lydfiler, og har blitt standard lydkomprimeringsformat på Internett.

 • Front wOOx Technology-høyttalere

  Front wOOx Technology-høyttalere
 • Klasse D digital forsterker for kvalitetslyd

  Klasse D digital forsterker tar et analogt signal, konverterer det til et digitalt signal og forsterker deretter signalet digitalt. Signalet går deretter inn i et demoduleringsfilter som produserer den endelige lyden. Den forsterkede digitale lyden har alle fordelene ved digital lyd, inkludert bedre lydkvalitet. I tillegg har klasse D digital forsterker mer enn 90 % høyere effektivitet enn vanlige AB-forsterkere. Denne høye effektiviteten gir en kraftig forsterker som tar liten plass.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i