Mini-Hi-Fi-anlegg

  Mini-Hi-Fi-anlegg

  Stor lydopplevelse

  Skaff deg det attraktive FWC170 Hi-Fi-minisystemet med stor lyd. Du kommer til å sette pris på hvor enkelt det er å betjene. Len deg tilbake, slapp av og nyt musikken – hele dagen.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Stor lydopplevelse

 • Fulltone bassrefleks-høyttalersystem

  Fulltone bassrefleks-høyttalersystem

  Bassreflekshøyttalere gir en dyp bassopplevelse. De er forskjellige fra konvensjonelle høyttalere, og med et ekstra bassrør som er akustisk justert til wooferen, optimaliseres gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dyp, kontrollert bass og lav forvrengning. Kombinert med responsen fra wooferen utvider den frekvensområdet for de lave tonene, og den lager en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • 3-platers veksler for praktisk avspilling av flere plater

  3-platers veksler for praktisk avspilling av flere plater

  Med en 3-platers veksler for musikkavspilling kan du velge mellom tre forskjellige CDer i enheten når som helst. Med denne praktiske funksjonen kan du nyte forskjellig musikk samtidig som du sparer kostbar tid på å bytte CDer ofte.

 • Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll gir deg et utvalg forhåndsinnstilte kontroller for Jazz, Rock, Pop og Classic, som du kan bruke til å optimere frekvensområdene for ulike musikkstiler. Hver modus bruker grafisk utjevningsteknologi til å justere lydbalansen automatisk og forbedre de viktigste lydfrekvensene i den valgte musikkstilen. Digital lydkontroll gjør det enkelt å få mer ut av musikken ved at lydbalansen finjusteres etter den typen musikk du spiller.

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i