Mini-Hi-Fi-anlegg

  Mini-Hi-Fi-anlegg

  Stor lydopplevelse

  Skaff deg det attraktive FWC143 mini Hi-Fi-anlegget med stor lyd. Du kommer til å sette pris på hvor enkelt det er å betjene og kontrollere. Len deg tilbake, slapp av og nyt musikken – hele dagen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Stor lydopplevelse

 • Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll gir deg et utvalg forhåndsinnstilte kontroller for Jazz, Rock, Pop og Classic, som du kan bruke til å optimere frekvensområdene for ulike musikkstiler. Hver modus bruker grafisk utjevningsteknologi til å justere lydbalansen automatisk og forbedre de viktigste lydfrekvensene i den valgte musikkstilen. Digital lydkontroll gjør det enkelt å få mer ut av musikken ved at lydbalansen finjusteres etter den typen musikk du spiller.

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Fulltone bassrefleks-høyttalersystem

  Fulltone bassrefleks-høyttalersystem

  Bassreflekshøyttalere gir en dyp bassopplevelse. De er forskjellige fra konvensjonelle høyttalere, og med et ekstra bassrør som er akustisk justert til wooferen, optimaliseres gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dyp, kontrollert bass og lav forvrengning. Kombinert med responsen fra wooferen utvider den frekvensområdet for de lave tonene, og den lager en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • AM/FM-tuner for en god radioopplevelse

  AM/FM-tuner for en god radioopplevelse
 • Stereokassettspiller

  Stereokassettspiller
 • Spill CD-, CD-R- og CD-RW-plater

  Philips er kjent for å lage produkter som er kompatible med mange plater som er tilgjengelige på markedet. Med dette lydsystemet kan du glede deg over musikk fra CD, CD-R og CD-RW. Én CD kan inneholde opptil 10 timer med musikk. CD-RW (CD-Rewritable Compatible) betyr at lydsystemet kan spille av både CD-Recordable-plater (CD-R) og CD-Rewritable-plater (CD-RW). CD-R-plater kan du ta opp på én gang, og deretter kan de spilles på alle CD-spillere, mens CD-RW-plater kan du ta opp på flere ganger, og de kan bare spilles av på kompatible CD-spillere.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i