USB-flashstasjon

  USB-flashstasjon

  Enkel å bruke, plug and play!

  Enkel og brukervennlig plug-and-play-enhet. Den fargerike Philips USB-flashstasjonen i Snow-utgave gjør daglig lagring og deling av filer, bilder og musikk enkelt og rimelig. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

USB-flashstasjon

32 GB, Snow-utgave 2.0 FM32FD70B/10 Finn lignende produkter

Enkel å bruke, plug and play!

Bytt filer i en fei.

 • Moderne USB-minnepinne med fargerik design

  Velg en moderne farge: kanarigul, gelerosa, ultrafiolett, absintgrønn, elektrisk blå eller soloppgangsoransje for å sprite opp den daglige oppgaven med lagring og deling av data, og få frem mer moro.

 • Enkel åpning og brukervennlig emballasje

  Merking og perforeringer på emballasjen viser hvordan du best åpner emballasjen og får rask tilgang til USB-minnepinnen uten problemer.

 • Rask dataoverføring med høyhastighets-USB 2.0

  Høy dataoverføringshastighet kutter betydelig ned på irriterende ventetid når du kopierer store multimediefiler til eller fra harddisken på datamaskinen.

 • Aktivitetsindikatoren lyser når filer kopieres

  Et behagelig lys viser at stasjonen er riktig koblet til og fungerer, og pulserer raskere ved kopiering av filer til eller fra minnet.

 • 32 GB lagringskapasitet for store datafiler

  32 GB gir deg kapasiteten du trenger for å bytte, dele og lagre enda større og flere filer via USB-porten på PCen eller den bærbare maskinen.

 • Beskyttende integrert hette for anvendelighet

  Mist aldri hetten igjen! Den beskyttende hetten er integrert i produktutformingen slik at den alltid er festet til USB-minnepinnen. Du trenger bare å vri hetten bakover, koble til minnepinnen og spille for å bruke enheten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i