USB-flashstasjon

  USB 2.0 High-speed

  USB-flashstasjon

  Enkel å bruke, plug and play!

  Eject 2.0-utgaven av USB-flashstasjonen fra Philips har rask skrive- og lesehastighet og er enkel og praktisk å bruke, takket være eject-funksjonen fra Philips. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

USB-flashstasjon

8GB, Eject-utgave, 2.0 FM08FD60B/10 Finn lignende produkter

Enkel å bruke, plug and play!

Bytt filer i en fei.

 • Moderne USB-minnepinne med fargerik design

  Velg en moderne farge: kanarigul, gelerosa, ultrafiolett, absintgrønn, elektrisk blå eller soloppgangsoransje for å sprite opp den daglige oppgaven med lagring og deling av data, og få frem mer moro.

 • Enkel åpning og brukervennlig emballasje

  Merking og perforeringer på emballasjen viser hvordan du best åpner emballasjen og får rask tilgang til USB-minnepinnen uten problemer.

 • Rask dataoverføring med høyhastighets-USB 2.0

  Høy dataoverføringshastighet kutter betydelig ned på irriterende ventetid når du kopierer store multimediefiler til eller fra harddisken på datamaskinen.

 • Aktivitetsindikatoren lyser når filer kopieres

  Et behagelig lys viser at stasjonen er riktig koblet til og fungerer, og pulserer raskere ved kopiering av filer til eller fra minnet.

 • 8 GB lagringskapasitet for store datafiler

  8 GB gir deg kapasiteten du trenger for å bytte og dele enda større og flere filer via USB-porten på PCen eller den bærbare maskinen.

 • Enkel og praktisk eject-funksjon

  Mist aldri dekselet igjen – du trenger ikke lenger deksel siden USB-tilkoblingen er integrert og skjult i produktutformingen. Hvis du skal bruke den, trenger du bare å trykke på den fargede knappen slik at USB-tilkoblingen vises, og deretter kan du koble til minnepinnen og spille.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i