USB-flashstasjon

  USB 2.0 High-speed

  USB-flashstasjon

  Lagre de personlige filene med stil

  Imponer med denne sofistikerte utførelsen på størrelse med et kredittkort. Den passer perfekt i lommeboken. Philips USB-flashkort tar seg godt ut og har en stilig design. Du har alltid verdifulle data med deg for å bytte og lagre store filer. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

USB-flashstasjon

8GB, elite-utførelse FM08FD30B/00 Finn lignende produkter

Lagre de personlige filene med stil

Del og imponer.

 • Eksklusiv USB-flashkortenhet med kredittkortstørrelse

  Denne USB-flashkortenheten har en funksjonell design for å dele og imponere. Du har alltid verdifulle data med deg fordi den enkelt passer i lommeboken, siden den har samme størrelse som et kredittkort.

 • Et trendy 3 mm tynt aluminiumsdeksel

  Dette aluminiumsdekselet har en eksklusiv overflate som gir et uttrykk for at USB-flashkortstasjonen er verdifull, høyteknologisk og trendy. Når det ikke er nok å bare lagre data, kan du dele og imponere.

 • Funksjonell design for å passe perfekt til lommeboken

  Denne formen gir deg enkel lagring av verdifulle data, slik at du alltid kan ha dem med deg. Det er mulig fordi denne USB-flashkortstasjonen passer perfekt i lommeboken.

 • 8 GB lagringskapasitet for store datafiler

  8 GB gir deg kapasiteten du trenger for å bytte og dele enda større og flere filer via USB-porten på PCen eller den bærbare maskinen.

 • Fleksibel USB-tilkobling passer alle USB-porter

  Brukervennlighet er en viktig faktor for dette USB-flashkortet med plug-and-play-funksjon. Den er utrolig tynn og har fleksibel USB-tilkobling som du kan vri og bøye, slik at du får enkel deling og lagring av data. Den passer alltid i en ledig USB-port.

 • Rask dataoverføring med høyhastighets-USB 2.0

  Høy dataoverføringshastighet kutter betydelig ned på irriterende ventetid når du kopierer store multimediefiler til eller fra harddisken på datamaskinen.

 • Aktivitetsindikatoren lyser når filer kopieres

  Et behagelig lys viser at stasjonen er riktig koblet til og fungerer, og pulserer raskere ved kopiering av filer til eller fra minnet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i