PC-produkter, nettbrett og telefoner

USB-flashstasjon

  USB 2.0 High-speed

  USB-flashstasjon

  Anvendelighet og beskyttelse for dataene

  Funksjonell og moteriktig på samme tid. Denne moderne USB flash-stasjonen i metallic gir deg alt du trenger for å lagre og dele verdifulle data. Og med nøkkelringen som følger med, kan du også alltid bære den med deg mens du er på farten. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

USB-flashstasjon

4 GB, memento-utgave FM04FD25B/00 Finn lignende produkter

Anvendelighet og beskyttelse for dataene

Verdifulle data på farten.

 • Stilig USB-design på grunn av den fargerike metallic-overflaten

  En førsteklasses USB-flashstasjon med høyglanset hvitt kabinett som fullføres med en glanset, fargerik metallic-overflate på toppdekselet i aluminium. Den gir uovertruffen beskyttelse for verdifulle data og gjør at den skiller seg ut.

 • Innskyvbar USB for optimal beskyttelse

  Denne innskyvbare, enkelt tilgjengelige USB-pinnen for plug and play kobles enkelt til alle USB-porter ved å skyve ut USB-kontakten med skyveknappen og koble den til enheten. En alt-i-ett-design som alltid sikrer og beskytter verdiene dine.

 • Enkelt på farten på grunn av nøkkelringen som følger med

  Fest alltid USB-pinnen til en personlig eiendel som du alltid har med deg. Nå trenger du ikke lenger lete og søke etter data, bilder, filmer eller musikk – du har alltid de verdifulle dataene for hånden.

 • Enkel åpning og brukervennlig emballasje

  Merking og perforeringer på emballasjen viser hvordan du best åpner emballasjen og får rask tilgang til USB-minnepinnen uten problemer.

 • 4 GB lagringskapasitet for store datafiler

  4 GB gir deg kapasiteten du trenger for å bytte og dele enda større og flere filer via USB-porten på PCen eller den bærbare maskinen.

 • Rask dataoverføring med høyhastighets-USB 2.0

  Høy dataoverføringshastighet kutter betydelig ned på irriterende ventetid når du kopierer store multimediefiler til eller fra harddisken på datamaskinen.

 • Aktivitetsindikatoren lyser når filer kopieres

  Et behagelig lys viser at stasjonen er riktig koblet til og fungerer, og pulserer raskere ved kopiering av filer til eller fra minnet.

 • Spesialdesignet og enkel programvare er forhåndsinstallert.

  En fullstendig programvarepakke følger med. Den vil kjøre automatisk fra USB-flashstasjonen, og gir deg tilgang til nyttige funksjoner som passordbeskyttelse, filsynkronisering, datakomprimering, USB lost & found og USB-informasjon. I tillegg får du en 30-dagers prøveversjon av Portable Microsoft Outlook Express, synkronisering av favoritter og Internett-søking uten sporing.

 • Beskytt verdifulle, personlige data med et passord

  Med passordbeskyttelsen, som inkluderer 256-bit AES-kryptering, beskytter du verdifulle, personlige data mot uautorisert tilgang ved å bruke et passord.

 • Filsynkronisering mellom fullstendig PC og UFD

  Med filsynkronisering av alle filene på PCen kan du få tilgang til og arbeide med dokumentene hvor som helst, med bare noen få museklikk.

 • Automatisk komprimering av alle filer gir mer ledig plass

  Få mer ledig plass med automatisk komprimering av alle filene du plasserer på USB-flashstasjonen

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i