Robotstøvsuger

  Robotstøvsuger

  Roboten som rengjør gulvene dine hver dag

  Robotstøvsugeren HomeRun fra Philips rengjør gulvene dine. Med integrert kamera, sensorer og programvare kartlegger den rommene slik at den vet hvor det er nødvendig å rengjøre, samtidig som den unngår hindringer og trapper. Dermed kan du bruke den verdifulle tiden din på noe annet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Robotstøvsuger

Systematisk kartlegging, 3-trinns rengjøringssystem, Går automatisk tilbake til basen, 100-minutters driftstid FC9910/01 Finn lignende produkter

Roboten som rengjør gulvene dine hver dag

Ser, kartlegger og rengjør automatisk

 • 3-trinns rengjøringssystem som fanger opp skitt og støv

  3-trinns rengjøringssystem som fanger opp skitt og støv

  Sidebørster, en elektrisk rullebørste og en støvsuger fjerner skitt og støv fra gulvene dine. Eksosfiltre fanger opp fine støvpartikler. De fanger opp skitt og støv.

 • Kjører automatisk tilbake til basestasjonen for å lades opp

  Kjører automatisk tilbake til basestasjonen for å lades opp

  Når roboten er ferdig med rengjøringen, går den tilbake til basestasjonen for å lade opp og bli klar til mer rengjøring.

 • Integrert kamera og programvare for effektiv rengjøring

  Integrert kamera og programvare for effektiv rengjøring

  Bilder av vegger og tak, i tillegg til informasjon fra andre sensorer, brukes til å lage et kart over rommet ditt. Takket være dette kartet vet roboten hvor den er, hvor den har vært og hvor den må gå for å rengjøre gulvene effektivt.

 • Fire rengjøringsmodi og manuell kjøring for rengjøring på de fleste overflater

  En løsning for alle behov: AUTO – helautomatisk rengjøring, SPOT – små områder (1,5 x 1,5 m2), CLIMB – gulver med dørstokker (10 til 15 mm) og CARPET for store rom med vegg-til-vegg-teppe (teppefiberlengde på opptil 20 mm). Roboten kan styres manuelt i alle modi ved hjelp av den medfølgende fjernkontrollen.

 • Kraftig Li-Ion-batteri for lengre driftstid

  Li-Ion-batteriet gir kraft nok til å kjøre i opptil 100 minutter med full lading.

 • Infrarøde sensorer oppdager og unngår hindre

  Infrarøde sensorer på støtdemperen og under roboten hjelper den med å oppdage og unngå hindringer slik at gulvene blir skånsomt rengjort.

 • Programvare som kan oppgraderes via USB, slik at den alltid er oppdatert

  Sørg for at roboten er oppdatert med de siste forbedringene i kartleggingsprogramvaren. Det er nødvendig med en PC med Internett-tilkobling og en USB-flashstasjon (ikke inkludert).

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i