StudioPower

Støvsuger med pose

  StudioPower

  Støvsuger med pose

  En grønnere hverdag

  StudioPower fra Philips kombinerer ytelsen til en stor støvsuger med den kompakte størrelsen til en liten støvsuger. Den store effekten, lille størrelsen, de to håndtakene og den gode rekkevidden gjør at den er svært fleksibel, slik at du raskt kan arbeide deg gjennom huset. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

StudioPower Støvsuger med pose

1250 W, AirflowMax-teknologi, Parkett FC9087/01 Finn lignende produkter

En grønnere hverdag

Spar 30 % strøm med den svært effektive HD-motoren*

 • Ny HD-motor på 1250 watt genererer maks. 350 watt sugeeffekt

  Ny HD-motor på 1250 watt genererer maks. 350 watt sugeeffekt

  Svært effektiv motor på 1250 watt HD (High Density) genererer maks. sugeeffekt på 350 watt, noe som betyr at du bruker 30 % mindre energi uten at rengjøringsresultatene blir dårligere.

 • HEPA AirSeal- og HEPA 13-filter

  HEPA AirSeal- og HEPA 13-filter

  Denne Philips-støvsugeren er utformet på en slik måte at all luften som suges inn, går gjennom det vaskbare HEPA 13-filteret (99,95 % filtrering) før den blåses ut igjen. Det er ikke mulig å slippe unna.

 • Munnstykke for parkett med myke børstehår for ripebeskyttelse

  Munnstykke for parkett med myke børstehår for ripebeskyttelse

  Ikke lenger fare for riper takket være dette munnstykket med myke børstehår, spesielt utformet for å rengjøre harde gulv skånsomt.

 • To komfortable bærehåndtak for ekstra brukskomfort

  To komfortable bærehåndtak for ekstra brukskomfort

  Denne støvsugeren har ikke ett, men to bærehåndtak. Når den står på hjulene, finnes det et håndtak på toppen som gjør at du enkelt kan flytte støvsugeren rundt hver minste hindring. Med det andre håndtaket på forsiden av apparatet kan du enkelt bære den med deg i oppreist stilling.

 • ECARF-kvalitetsstempel for pålitelige resultater

  ECARF-kvalitetsstempel for pålitelige resultater

  Denne ECARF-sertifiserte støvsugeren garanterer med 99,95 % sikkerhet at nesten all luften i rommet filtreres sammen med luften fra den normale støvsugingen. Dette fjerner nesten alle allergener fra tepper, møbler og andre steder i huset.

 • TriActive-munnstykke med unik 3-i-1-funksjon

  TriActive-munnstykke med unik 3-i-1-funksjon

  TriActive-munnstykket rengjør gulvet på tre måter på én gang: 1) En større åpning foran på munnstykket suger enkelt opp større partikler. 2) Det har maksimal rengjøringseffekt takket være den optimaliserte luftstrømmen gjennom munnstykket. 3) De to sidebørstene feier opp støv og skitt tett inntil møbler og vegger.

 • Minst 37,5 % av plasten er bærekraftig

  Minst 37,5 % av plasten lages av biobasert eller resirkulert materiale. Med biobasert menes at plasten er laget av ikke-spiselige organiske materialer, istedenfor begrensede ressurser som olje.

Se alle spesifikasjoner
 • Sammenlignet med Philips' støvsuger på 2000 watt, Philips' interne måling, 2008.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i