AquaTrio Pro

  AquaTrio Pro

  Støvsuger, vasker og tørker opp på én gang

  AquaTrio Pro støvsuger, mopper og tørker samtidig, noe som sparer opptil 50 % i tid og krefter*. Kraftige og skånsomme mikrofiberbørster fjerner effektivt smuss og flekker. For perfekte og synlig våte rengjøringsresultater på alle harde gulv**. Se alle fordeler

  60 dagers returrett: kr 4 499,00
  60 dagers returrett

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

AquaTrio Pro

3-i-1: støvsuger, mopper og tørker, Teknologi med trippelakselerasjon, Synlig våt rengjøring, Alle harde gulv FC7088/01 Finn lignende produkter

Støvsuger, vasker og tørker opp på én gang

Synlig våt rengjøring for harde gulv

 • Avansert rengjøringsytelse som gir perfekte resultater

  Avansert rengjøringsytelse som gir perfekte resultater

  – Støvsuger: Kraftige Aqua Cyclone støvsuger og fjerner alt søl, smuss og støv. – Mopper: Mikrofiberbørster som roterer motsatt vei, påfører damp med rent vann for å fange opp skitt og smuss effektivt. All skitten løses opp i vann og fanges opp i en separat beholder. – Tørker: Børstens roteringshastighet skaper en luftstrøm som etterlater gulvet nesten helt tørt

 • Effektiv med kaldt/varmt vann fra springen med/uten rengjøringsmiddel

  Effektiv med kaldt/varmt vann fra springen med/uten rengjøringsmiddel

  Med AquaTrio Pro får du fantastiske resultater ved bare å bruke kaldt eller varmt vann fra springen. Hvis det er nødvendig, kan du også bruke et valgfritt vaskemiddel, men bruk alltid et middel som ikke skummer mye eller ikke skummer i det hele tatt, og som passer til gulvet ditt.

 • Separate vannbeholdere for rent og møkkete vann

  Separate vannbeholdere for rent og møkkete vann

  Separering av beholderne for rent og møkkete vann gjør at du alltid mopper med rent vann. Alt av skitt og allergener blir værende i tanken med møkkete vann.

 • Gulvet tørker 50 % raskere enn med vanlig mopping

  Gulvet tørker 50 % raskere enn med vanlig mopping

  Gulvet tørker opptil 50 % raskere sammenlignet med vanlig mopping.

 • Ideell for alle harde gulv**

  Ideell for alle harde gulv**

  Perfekt for alle harde gulv (egnet for våtmopping): tre, parkett, laminat, vinyl/linoleum, keramikk/fliser, marmor/naturstein.

 • Rengjør mer enn 60 m2 med én vannbeholder

  Rengjør mer enn 60 m2 med én vannbeholder

  Én full beholder på 700 ml rengjør mer enn 60 m2 av harde gulv, og store områder rengjøres med en minimal mengde vann.

 • Raskt roterende børster rengjør seg selv under bruk

  Raskt roterende børster rengjør seg selv under bruk

  Børstene rengjør seg selv under bruk. Ved hjelp av sentrifugalkraften blir skitt og vann som børstene plukker opp fra gulvet, ristet ut av børstene og inn i beholderen med skittent vann. For optimal rengjøringsytelse bør du bytte ut AquaTrio Pro-børstene hver sjette måned (FC8054).

 • Spar opptil 50 % energi. Spar opptil 70 % vann*

  Spar opptil 50 % energi. Spar opptil 70 % vann*

  Svært effektiv strømbruk gjør at du sparer opptil 50 % energiforbruk sammenlignet med støvsuging. Du bruker også opptil 70 % mindre vann enn ved våtmopping.

 • Selvrensende apparat med skylleskuff

  Selvrensende apparat med skylleskuff

  AquaTrio Pro rengjør seg selv. Bare plasser apparatet på det spesielt utformede skyllebrettet, hell i en kopp med vann fra springen og slå den på i noen sekunder.

 • Fjerner opptil 99 % av bakterier*** og reduserer allergener

  AquaTrio Pro fjerner opptil 99 % av alle bakterier*** og reduserer allergener. Fordi det er en separat beholder for rent og skittent vann, blir alt støv og alle allergener fanget i beholderen med skittent vann.

 • To mikrofiberbørster fjerner alt skitt, støv og smuss

  Kraftige mikrofiberbørster roterer 6700 o/min for effektivt å fjerne alt søl, støv og smuss mens den tilpasser seg de forskjellige formene på gulvet og til og med gjør rent i sprekker.

 • LED-indikatorer for å fortelle deg når du må gjøre noe

  En LED-indikator viser deg når du må gjøre noe. Den blir grønn når AquaTrio Pro er på og klar til å gjøre rent. Den blir blå når vannbeholderne enten trenger å fylles eller tømmes. Den blir rød når det er noe som blokkerer børstene, slik at du kan fjerne blokkeringen og fortsette med rengjøringen.

 • Allergivennlig og kvalitetstestet av ECARF

  AquaTrio med vannfiltrering er sertifisert som allergivennlig av ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation). Apparatets Aqua Cyclone tar til seg skitt og støv – allergener fanges i vannet og kan ikke komme ut i luften igjen. AquaTrio fjerner 99,95 % av allergener fra katte- og hundehår, støvmidd eller pollen for et allergivennlig hjemmemiljø.

Se alle spesifikasjoner
* Veiledende utsalgspris
 • *Egnet for våt mopping
 • **Sammenlignet med støvsuging med en 2200 W støvsuger og vanlig mopping
 • *** når den brukes med vaskemiddel

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i