MiniVac

Håndstøvsuger

  MiniVac

  Håndstøvsuger

  En grønnere hverdag

  Philips MiniVac EnergyCare 10,8 V har lett, kraftig og mer langvarig Li-ion-batteriteknologi. Det effektive ladesystemet slutter å bruke strøm når batteriet er fullt, slik at energi ikke går til spille. Se alle fordeler

 • En grønnere hverdag

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

En grønnere hverdag

Spar opptil 70 % energi med effektiv lading*

 • Mer langvarige, lette Li-ion-batterier

  Mer langvarige, lette Li-ion-batterier

  De kraftige Li-ion-batteriene til Philips Mini Vac har mer langvarig batterikapasitet i forhold til standard NiCd-batterier. Li-ion-batterier er også svært lette, noe som gir deg en mer behagelig rengjøringsopplevelse.

 • Munnstykket fjernes med én knapp

  Munnstykket fjernes med én knapp

  Philips MiniVac er enkel, rask å tømme og hygienisk å rengjøre. Philips MiniVac har et munnstykke som du enkelt klikker av i én bevegelse, slik at du kan tømme MiniVac uten å komme i kontakt med skitten.

 • Ladestativ med børstemunnstykke og fugemunnstykke

  Ladestativ med børstemunnstykke og fugemunnstykke

  Ladestativet til MiniVac holder både et børstemunnstykke og et fugemunnstykke. Børstemunnstykket sørger for at du ikke skader ømfintlige overflater når du gjør rent, mens fugemunnstykket gir deg tilgang til steder som er vanskelige å nå.

 • Virvlende luftstrøm og 2-trinns filtreringssystem

  Den virvlende luftstrømmen til Philips MiniVac holder skitten inne og roterer for å sikre optimal, høy sugeevne og en varig rengjøringsytelse. Filtreringssystemet i to trinn sikrer at når skitten først er inne, slipper den ikke ut igjen. Det første filteret blokkerer det meste av skitten, mens det andre filteret fanger de finere støvpartiklene.

 • Ladesystemet slår seg av når batteriene er fulladet

  Det effektive ladesystemet slår seg automatisk av når batteriene er fulladet. Dermed slutter den å bruke strøm for å spare energi. Andre ladesystemer fortsetter vanligvis med å lade selv om batteriene er fulle, og dermed sløser de med strømmen.

Se alle spesifikasjoner
 • sammenlignet med den foregående Philips-modellen FC6050. Intern test 2007 Philips Consumer Lifestyle.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i