MiniVac

Håndstøvsuger

  MiniVac

  Håndstøvsuger

  Kraftig MiniVac for et bedre rengjøringsresultat

  Få et bedre rengjøringsresultat med den kraftige Philips MiniVac-støvsugeren på 3,6 V. Virvlende luftstrøm uten pose og 2-trinns filtreringssystem sikrer varig ytelse, mens det aerodynamiske munnstykket sørger for at støv fanges opp svært godt. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

MiniVac Håndstøvsuger

3, 6 V-batteri, Poseløs og virvlende, Fugemunnstykke og børstemunnstykke FC6140/01 Finn lignende produkter

Kraftig MiniVac for et bedre rengjøringsresultat

Virvlende luftstrøm uten pose og aerodynamisk munnstykke

 • Aerodynamisk munnstykke for bedre oppfanging av støv

  Aerodynamisk munnstykke for bedre oppfanging av støv

  Den aerodynamiske utformingen på munnstykket til Philips MiniVac er opprettet for å sikre en optimal oppsamling av selv de fineste støvpartiklene. Den ergonomiske formen på munnstykket hjelper deg med å rengjøre selv på stedene som er vanskelige å nå.

 • Totrinn virvlende luftstrøm uten pose for optimal filtrering

  Totrinn virvlende luftstrøm uten pose for optimal filtrering

  Den virvlende luftstrømmen uten pose holder skitten inne og roterer for å sikre optimal, høy sugeevne og en varig rengjøringsytelse. Filtreringssystemet i to trinn sikrer at når skitten først er inne, slipper den ikke ut igjen. Det første filteret blokkerer det meste av skitten, mens det andre filteret fanger de finere støvpartiklene.

 • Kraftige 3,6 V NiMH-batterier

  Kraftige 3,6 V NiMH-batterier

  De kraftige, langvarige NiMH-batteriene til Philips MiniVac har ikke minneeffekt. En slik effekt reduserer batteriets kapasitet over tid, slik at brukstiden reduseres. MiniVac med NiMH-batterier har derfor mer langvarig batterikapasitet sammenlignet med produkter som har standard NiCd-batterier som har minneeffekt.

 • Slank ladebase (for vegg og bord)

  Slank ladebase (for vegg og bord)

  Du kan oppbevare Philips Mini Vac på en praktisk ladebase, montert på en vegg eller plassert på et bord. Dette betyr at Mini Vac, med det kraftige oppladbare batteriet, alltid er klar til bruk.

 • Munnstykket kan fjernes med et klikk for enkel støvtømming

  Munnstykket kan fjernes med et klikk for enkel støvtømming

  Philips MiniVac-støvsugeren er enkel, rask å tømme og hygienisk å rengjøre. Philips MiniVac har et munnstykke som du enkelt klikker av i én bevegelse, slik at du kan tømme MiniVac uten å komme i kontakt med skitten.

 • Bøyd håndtak sikrer optimalt grep

  Bøyd håndtak sikrer optimalt grep

  Philips Mini Vac har et bøyd håndtak som sikrer optimalt grep. Du kan holde Mini Vac slik du ønsker. Den har et mykt og behagelig gummibelegg som gir ekstra godt grep.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i