Fidelio

Philips Fidelio

Hodetelefoner med mikrofon

  • KA

  Philips Fidelio

  Hodetelefoner med mikrofon

  Hi-Fi-lyd på reisen – uansett

  Philips Fidelio F1 er svært slank og lett og en ideell reisepartner. Lydkvaliteten er kompromissløs, komforten er god, og hodetelefonene er svært solide. De er utviklet av eksperter for høydefinisjonslyd og har imponerende støyisolering – uansett hvor du er. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio Hodetelefoner med mikrofon

Lyd med høy oppløsning, Hodetelefoner, Deluxe-puter med mykt skum, Sammenleggbare F1/00 Finn lignende produkter

Hi-Fi-lyd på reisen – uansett

 • Lyd med høy oppløsning reproduserer musikk i sin reneste form

  Lyd med høy oppløsning reproduserer musikk i sin reneste form

  Lyd med høy oppløsning gir den beste lydytelsen og reproduserer originale masteropptak fra studio mer nøyaktig enn 16 bit / 44,1 kHz CD-formater. Den kompromissløse kvaliteten gjør lyd med høy oppløsning til det beste valget for deg som er glad i musikk. Fidelio-hodetelefoner oppfyller de strenge standardene som kreves for lyd med høy oppløsningskvalitet. Selv om du lytter til musikksamlingen din som har lyd med høy oppløsning, eller fra en mer tradisjonell musikkilde, hjelper Fidelio-hodetelefonene deg å få mer ut av musikken.

 • 40 mm høydefinisjonsdrivere for klar og autentisk lyd

  40 mm høydefinisjonsdrivere for klar og autentisk lyd

  Alle høyttalerdriverne er forsiktig håndplukket, justert og testet før de har blitt satt sammen for å gi den mest naturlige og balanserte lyden. Driverne på 40 mm benytter seg av kraftige neodymmagneter for å gi ekte høykvalitetslyd i en bred, dynamisk rekkevidde. Selv de minste lydene blir reprodusert.

 • Lydsignaturen til Fidelio er svært ren og detaljert

  Lydsignaturen til Fidelio er svært ren og detaljert

  40 mm drivere med høy kvalitet og presisjon i tillegg til akustisk utforming med lukket bakside og bassreflekssystem inngår i den nøye gjennomtenkte konstruksjonen til Fidelio. Fidelio F1-hodetelefonene sørger for konsekvent fyldig bass, klare høye toner og naturlige mellomtoner som til sammen utgjør den umiskjennelige lydsignaturen til Fidelio.

 • Bassreflekssystemet gir klar, dynamisk og balansert bass

  Bassreflekssystemet gir klar, dynamisk og balansert bass

  Hodetelefonenes akustiske arkitektur med lukket bakside har et bassreflekssystem som består av øredeksler med strategisk plasserte luftekanaler. Disse regulerer lufttrykket i det indre kammeret, slik at membranen har et kontrollert miljø for optimal akustisk respons. I kombinasjon med den akustiske forseglingen gir det alle de naturlige lyddetaljene og presis og dynamisk bass, uten at du mister den klare lyden.

 • Utformingen med lukket bakside holder lyddetaljer inne og støy ute

  Utformingen med lukket bakside holder lyddetaljer inne og støy ute

  Fidelio hodetelefonene har en akustisk forsegling som er en spesialdesignet båndlås bygd inn i det interne kammeret, som fjerner all unødvendig lydlekkasje og bevarer alle små lyddetaljer. Ikke bare kan du nyte enestående bassutvidelse, men også alle detaljene i musikken, uten miljømessige forstyrrelser.

 • In-line-fjernkontroll for enkel veksling mellom musikk og samtaler

  In-line-fjernkontroll for enkel veksling mellom musikk og samtaler

  Fidelio F1-hodetelefonene har in-line-fjernkontroll og -mikrofon, slik at du enkelt kan bytte mellom musikk og samtaler. Hold kontakten med menneskene og musikken du er glad i, alltid.

 • Slanke, lette og sammenleggbare gjør dem praktiske å ta med

  Slanke, lette og sammenleggbare gjør dem praktiske å ta med

  Fidelio F1-hodetelefonenes er slanke, lette, kompakte og sammenleggbare for praktisk og enkel oppbevaring – perfekt på reisen.

 • Deluxe-puter med skum som tilpasser seg, for langvarig brukskomfort

  Deluxe-puter med skum som tilpasser seg, for langvarig brukskomfort

  Fidelio-hodetelefonenes deluxe-øreputer som puster og har skum som tilpasser seg, er utformet for langvarig brukskomfort. Ikke bare tilpasser skummet seg perfekt til formen på ørene dine, men det holder også basslyder inne og stenger ute støy fra omgivelsene. Den ytre puten har en balansert blanding av stoff og myk skinnimitasjon, som reduserer trykket på ørets overflate og gir mindre varmeoppbyggingen, slik at både komforten og lyden til hodetelefonene alltid er utmerket.

 • Aluminium og kvalitetslær for fremragende utseende og følelse

  Aluminium og kvalitetslær for fremragende utseende og følelse
 • Stilig veske i imitert semsket skinn for enkel oppbevaring og beskyttelse

  Stilig veske i imitert semsket skinn for enkel oppbevaring og beskyttelse
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i