Bærbar MP3-CD-spiller

  Bærbar MP3-CD-spiller

  Spill+musikk, urbant opplevelsesutstyr

  En unik, bærbar MP3-CD-spiller med fem morsomme spill. Magic ESP for ekstra støt-beskyttelse mot hopp i musikken.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Spill+musikk, urbant opplevelsesutstyr

MP3, 10 timer musikk på én MP3-CD

 • MP3-CD-avspilling betyr at MP3 spilles av som en vanlig audio-CD.

  MP3 står for MPEG 1 Audio layer-3. MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lyden i særlig grad. MP3 gir rask og enkel overføring av lydfiler, og har blitt standard lydkomprimeringsformat på Internett.

 • Magic ESP™ for forstyrrelsesfri musikk på farten

  Magic Electronic Skip Protection™ sørger for forstyrrelsesfri gjengivelse av musikk, selv når MP3-CD-spilleren utsettes for støt. Enheter med denne funksjonen har en intelligent elektronisk buffer som kan lagre ulike musikkformater som MP3, WMA og CDDA. Under avspilling mates musikken inn i bufferen. Hvis enheten utsettes for støt, spilles musikken fra bufferen mens laseren går tilbake til punktet der støtet oppstod og fortsetter å spille for å fylle på bufferen. Magic Electronic Skip Protection™ kan tilby lang støtbeskyttelse avhengig av bithastigheten til den digitale lydfilen.

 • ID3 Tag-støtte for sporinformasjon ved avspilling av CDer

  Spillere med ID3 Tag-støtte har en LCD-skjerm som viser tekstinformasjon om artistnavn og tittel på sporet som spilles av, slik at du enkelt kan identifisere sangene på spilleren. De viser informasjon både numerisk og som tekst i et lesevennlig format, slik at du enkelt kan se hvem som spiller, og hva sangen heter. Med ID3 Tag-støtte kan du raskt og enkelt navigere gjennom et stort antall filer på en MP3- eller WMA-CD.

 • Spill CD-, CD-R- og CD-RW-plater

  Philips er kjent for å lage produkter som er kompatible med mange plater som er tilgjengelige på markedet. Med dette lydsystemet kan du glede deg over musikk fra CD, CD-R og CD-RW. Én CD kan inneholde opptil 10 timer med musikk. CD-RW (CD-Rewritable Compatible) betyr at lydsystemet kan spille av både CD-Recordable-plater (CD-R) og CD-Rewritable-plater (CD-RW). CD-R-plater kan du ta opp på én gang, og deretter kan de spilles på alle CD-spillere, mens CD-RW-plater kan du ta opp på flere ganger, og de kan bare spilles av på kompatible CD-spillere.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i