DVD-spiller

  DVD Video

  DVD-spiller

  Få skarpere, klarere bilder

  Drømmespilleren med feilfri, virkelighetstro bildekvalitet og mulighet til å spille nesten alle plater! Med DVD-spilleren DVP2880 fra Philips får du den opplevelsen av filmer og musikk som du alltid har drømt om. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

DVD-spiller

HDMI 1080p, USB 2.0, DivX Ultra, CinemaPlus DVP2880/12 Finn lignende produkter

Få skarpere, klarere bilder

med HDMI 1080p-oppskalering

 • HDMI 1080p oppskalerer til høy definisjon for skarpere bilder

  HDMI 1080p oppskalerer til høy definisjon for skarpere bilder

  HDMI 1080p-oppskalering gir bilder som er krystallklare. Filmer i standarddefinisjon kan nå nytes i sann høydefinisjonsoppløsning. Det gir flere detaljer og mer virkelighetstro bilder. Progressive Scan (representert med "p" i "1080p") eliminerer linjestrukturen som er vanlig på TV-skjermer. Det garanterer utrolig skarpe bilder. Og til slutt lager HDMI en direkte digital forbindelse som kan føre ukomprimert digital HD-video i tillegg til digital flerkanalslyd, uten konverteringer til analoge signaler. Dette gir perfekt bilde- og lydkvalitet, fullstendig fri for støy.

 • CinemaPlus for bedre, skarpere og klarere bilder

  CinemaPlus for bedre, skarpere og klarere bilder

  Nyt synet av bilder som er knivskarpe, og som kan måle seg med virkeligheten. CinemaPlus er en intelligent algoritme som går ned til hver eneste piksel i hvert eneste bilde, og analyserer det før den optimaliserer skarpheten og fargestabiliteten. Resultatene blir tydelige. Du ser mer detaljer, bildene blir krystallklare, og alt ser helt naturlig ut. Filmkvelder vil aldri bli det samme igjen.

 • ProReader-stasjon for jevn avspilling av nesten alle plater

  ProReader-stasjon for jevn avspilling av nesten alle plater

  Med ProReader-stasjonen kan du nyte alle filmene og videoene dine uten problemer. Selv når de gamle platene blir skitne eller ripete, kan du være sikker på at de spilles av riktig fra begynnelse til slutt – uten tegn på at det har blitt skadet. Ved hjelp av avansert teknologi blir svake analoge signaler omformet til robuste digitale signaler ved hjelp av ProReader-stasjonen, og det hentes ut informasjon som gjør at småskadde plater kan spilles av jevnt helt til slutten. I tillegg til at ProReader-stasjonen kan lese nesten alle videoformater, gir den deg også tryggheten om at alle plater du setter inn, kan spilles av.

 • DivX Ultra-sertifisert for forbedret avspilling av DivX-videoer

  DivX Ultra-sertifisert for forbedret avspilling av DivX-videoer

  Med DivX-støtte kan du glede deg over DivX-kodede videoer og filmer fra Internett, inkludert Hollywood-filmer du har kjøpt, i din egen stue. DivX-medieformatet er en MPEG-4-basert videokomprimeringsteknologi som du kan bruke til å lagre store filer som filmer, trailere og musikkvideoer på medier som CD-R/RW og DVD-R-plater, for avspilling på den DivX Ultra-sertifiserte Blu-ray- eller DVD-spilleren din fra Philips. DivX Ultra kombinerer DivX-avspilling med flotte funksjoner som integrert teksting, flere lydspråk, flere spor og menyer i ett praktisk filformat.

 • EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  Med EasyLink kan du kontrollere flere enheter med én fjernkontroll, for eksempel DVD-spillere, Blu-ray-spillere, Soundbar-høyttalere, hjemmekinoanlegg, TV-er osv. Den bruker en HDMI CEC-protokoll som er bransjestandard, til å dele funksjonalitet mellom enheter ved hjelp av HDMI-kabelen. Med ett knappetrykk kan du styre alt tilkoblet HDMI CEC-aktivert utstyr samtidig. Funksjoner som standby og avspilling kan nå utføres på en svært enkel måte.

 • USB Media Link for medieavspilling fra USB Flash-stasjoner

  USB Media Link for medieavspilling fra USB Flash-stasjoner

  USB (Universal Serial Bus) er en protokollstandard som brukes til å koble sammen PCer, ekstrautstyr og elektronisk forbrukerutstyr. Med USB Media Link trenger du bare å koble til USB-enheten, velge filmen, musikken eller bildet og spille i vei.

 • Skjermtilpassing for optimal visning hver gang

  Skjermtilpassing for optimal visning hver gang

  Uansett hva du ser på, uavhengig av TV, sikrer Screen Fit at bildet fyller hele skjermen. Irriterende svarte striper øverst og nederst fjernes, uten at du må utføre kjedelige manuelle justeringer. Bare trykk på Screen Fit-knappen, velg formatet, og nyt filmen i fullskjermformat.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i