Harddisk/DVD-opptaker

  Harddisk/DVD-opptaker

  Få en større opplevelse med Pixel Plus

  Harddisk/DVD-opptaker av ypperste kvalitet som gir deg den ultimate A/V-opplevelsen. I tillegg får du GUIDE Plus+.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Få en større opplevelse med Pixel Plus

 • Pixel Plus for skarpere detaljer, dybde og klarhet

  Pixel Plus for skarpere detaljer, dybde og klarhet

  Pixel Plus-teknologi er en adaptiv måte å forbedre bildekvaliteten på signalene på, fra alle kilder, for eksempel TV-mottak, satellittmottakerinnganger, DVD-innspillinger og DVD-avspilling på et hvilket som helst kvalitetsnivå. Bildekvaliteten på behandlede videosignaler analyseres og, avhengig av graden av forstyrrelser, benyttes Philips' patentbeskyttede støyreduksjon, tidsbaserte korrigering og skarphetsforbedring automatisk på bildesignalet. Dette gir overlegne videobilder fra HDMI-utgangen på alle HDMI-TVer og Philips' Pixel Plus-TVer.

 • HDMI-digitalutgang for enkel tilkobling med bare én kabel

  HDMI-digitalutgang for enkel tilkobling med bare én kabel

  HDMI står for High Definition Multimedia Interface. Dette er en direkte digital forbindelse som kan overføre både digital HD-video og digital flerkanalslyd. Ved å eliminere konverteringen til analoge signaler får du perfekt bilde- og lydkvalitet, helt uten støy. HDMI er fullstendig bakoverkompatibelt med DVI (Digital Video Interface).

 • Videooppskalering for forbedret oppløsning på opptil 1080i

  Med videooppskalering kan du øke oppløsningen til SD-videosignaler (Standard Definition) som DVDen bruker, til HD (High Definition), slik at du vil kunne se mange flere detaljer i et skarpere, mer virkelighetsnært bilde. Det ferdige HD-bildet kan vises på en HD-skjerm via HDMI (High-Definition Multimedia Interface).

 • Integrert digital TV-tuner for direkteopptak

  Med den integrerte DVB-T-tuneren kan du motta digitale TV-signaler du vil se på eller spille inn. Videosignalet forblir digitalt uten analoge trinn imellom for å bevare den gode bildekvaliteten.

 • 5.1-kanals lydopptak av TV-programmer fra set-top-boks

  Med digital 5.1-kanals lydopptak kan du ta opp – sammen med video – den originale lyden fra digitale flerkanalskilder, for eksempel satellittmottakere for å lagre det på DVD. Disse opptakene kan deretter spilles av i flere kanaler bare på din Philips-opptaker eller i stereo på andre DVD-spillere.

 • Guide Plus+ elektronisk TV-guide på skjermen

  GUIDE Plus+ er en elektronisk programguide – en gratis programoversikt på skjermen som viser hva som skal vises på TV de nærmeste dagene, slik at du kan programmere tidsinnstillingen på DVD-opptakeren med ett enkelt tastetrykk.

 • Direktesendt TV på pause med ett trykk, funksjon som stopper handlingen

  Ta styringen og sett direktesendt TV på pause. Når opptaksfunksjonen er slått på, vil et stort innebygd minne automatisk begynne å ta opp programmet du ser på, slik at du når som helst kan sette det "direktesendte" programmet på pause, velge repetisjon eller lagre det. Hvis du trenger et avbrekk, kan du sette programmet på pause ved å trykke på en knapp og deretter fortsette å se på programmet når det passer deg.

 • Dual Media tar opp på DVD+-R/RW og DVD+R DL

  Philips DVD-opptakere støtter Dual Media-opptak – muligheten til å gjøre opptak på platetypene DVD+R/RW, DVD-R/RW og DVD+R DL. Uansett hvilke plater du kjøper, vil Philips-opptakeren alltid gi fullstendig kompatible opptak, som kan spilles av på alle DVD-spillere.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i