Harddisk/DVD-opptaker

  Harddisk/DVD-opptaker

  Harddisk/DVD-opptaker

  Spill inn på harddisk uten å tenke på lagring. Ta vare på det du ønsker, på DVD. Bare pek og klikk ved hjelp av GUIDE Plus+, så spilles favorittprogrammet inn med tittelinformasjon. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Harddisk/DVD-opptaker

med Guide Plus+

 • Øyeblikkelig repetisjon for direktesendte TV-øyeblikk igjen med ett trykk

  Øyeblikkelig repetisjon for direktesendte TV-øyeblikk igjen med ett trykk

  Med øyeblikkelig repetisjon kan du gjenoppleve magiske filmøyeblikk og utrolige sportsscener – når du vil. Du trenger bare å trykke på en knapp, så spiller harddisken av de siste 30 sekundene igjen. Og vil du hoppe videre bakover, er det bare å trykke på knappen igjen.

 • ShowView for rask og enkel programmering

  ShowView for rask og enkel programmering

  Med ShowView-systemet trenger du bare å programmere videospilleren med et ShowView-nummer – én enkelt kode på opptil ni sifre (vanligvis færre) som står oppgitt ved siden av hvert TV-program i de fleste programoversikter.

 • Guide Plus+ elektronisk TV-guide på skjermen

  GUIDE Plus+ er en elektronisk programguide – en gratis programoversikt på skjermen som viser hva som skal vises på TV de nærmeste dagene, slik at du kan programmere tidsinnstillingen på DVD-opptakeren med ett enkelt tastetrykk.

 • Direktesendt TV på pause med ett trykk, funksjon som stopper handlingen

  Ta styringen og sett direktesendt TV på pause. Når opptaksfunksjonen er slått på, vil et stort innebygd minne automatisk begynne å ta opp programmet du ser på, slik at du når som helst kan sette det "direktesendte" programmet på pause, velge repetisjon eller lagre det. Hvis du trenger et avbrekk, kan du sette programmet på pause ved å trykke på en knapp og deretter fortsette å se på programmet når det passer deg.

 • Dual Media tar opp på DVD+-R/RW og DVD+R DL

  Philips DVD-opptakere støtter Dual Media-opptak – muligheten til å gjøre opptak på platetypene DVD+R/RW, DVD-R/RW og DVD+R DL. Uansett hvilke plater du kjøper, vil Philips-opptakeren alltid gi fullstendig kompatible opptak, som kan spilles av på alle DVD-spillere.

 • HDMI-utgang med videooppskalering til HD-oppløsning, 720p/1080i

  HDMI (High-Definition Multimedia Interface) er en direkte digital tilkobling som overfører digital video med høydefinisjonsoppløsning i tillegg til digital flerkanalslyd. Med videooppskalering kan du øke oppløsningen på SD-videosignaler (Standard Definition) som DVDen bruker, til HD-oppløsninger opptil 720p eller 1080i. På den måten vil du kunne se flere detaljer takket være et skarpere, mer virkelighetstro bilde. Videosignalet med HD-oppløsning kan mates til en HD-klar skjerm via HDMI. HDMI er helt bakoverkompatibel med DVI.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i