DVD-opptaker/harddisk

  DVD-opptaker/harddisk

  DVD-opptaker/harddisk

  Spill inn hva som helst uten noen gang å måtte bekymre deg for hvor du skal lagre det. Behold det du liker i varig, digital kvalitet på DVD

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

DVD-opptaker/harddisk

Spill inn på harddisken i dag, og behold det for alltid

 • Øyeblikkelig repetisjon for direktesendte TV-øyeblikk igjen med ett trykk

  Øyeblikkelig repetisjon for direktesendte TV-øyeblikk igjen med ett trykk

  Med øyeblikkelig repetisjon kan du gjenoppleve magiske filmøyeblikk og utrolige sportsscener – når du vil. Du trenger bare å trykke på en knapp, så spiller harddisken av de siste 30 sekundene igjen. Og vil du hoppe videre bakover, er det bare å trykke på knappen igjen.

 • FlexTime: Se på begynnelsen mens du spiller inn slutten

  FlexTime: Se på begynnelsen mens du spiller inn slutten

  Med FlexTime kan du se på et program mens det fremdeles spilles inn, takket være harddiskens ekstreme hastighet. Du kan også se på et program fra harddisken mens du spiller inn noe helt annet.

 • i.LINK digital inngang for perfekte digitale videokamerakopier

  i.LINK digital inngang for perfekte digitale videokamerakopier

  i.Link, også kjent som IEEE 1394 og FireWire, overfører alle lyd- og bildesignaler gjennom samme kabel digitalt, uten at kvaliteten på bilde og lyd blir dårligere. Med i.Link digital videoinngang kan du kopiere hjemmevideoer med den opprinnelige digitale bildekvaliteten.

 • Høyhastighetsarkivering fra HDD til DVD ved hastigheter på opptil 20x

  Med høyhastighetsarkivering kan du legge en kopi av et opptak fra harddisken på en DVD på en brøkdel av den opprinnelige opptakstiden. Når programmet er lagret på HDD, kan du kopiere det til DVD+R/RW i høyeste hastighet.

 • Direktesendt TV på pause med ett trykk, funksjon som stopper handlingen

  Ta styringen og sett direktesendt TV på pause. Når opptaksfunksjonen er slått på, vil et stort innebygd minne automatisk begynne å ta opp programmet du ser på, slik at du når som helst kan sette det "direktesendte" programmet på pause, velge repetisjon eller lagre det. Hvis du trenger et avbrekk, kan du sette programmet på pause ved å trykke på en knapp og deretter fortsette å se på programmet når det passer deg.

 • Guide Plus+ elektronisk TV-guide på skjermen

  GUIDE Plus+ er en elektronisk programguide – en gratis programoversikt på skjermen som viser hva som skal vises på TV de nærmeste dagene, slik at du kan programmere tidsinnstillingen på DVD-opptakeren med ett enkelt tastetrykk.

 • Infrarød kontroll for opptak fra set-top-boks

  Satellittmusen er et spesialverktøy som gjør det mulig for DVD-opptakeren å styre eksterne satellittmottakere. Den bruker infrarøde fjernkontrollkommandoer til å bytte kanal i satellittmottakeren slik at riktig kanal vises.

 • Legger til scenebasert kapittelmarkering via i.LINK

  Smart kapittelinndeling finner sceneskift (tids-/datoendringer) i DV-originalen for å sikre at kapitlene i DVD-kopien stemmer nøyaktig overens med originalen.

 • DVDene kan spilles av på vanlige DVD-spillere og -stasjoner

  DVD-opptakere kan spille av vanlige DVD-videoplater. Det er imidlertid like viktig at DVD+R- og DVD+RW-plater som du spiller inn, kan spilles av på eksisterende DVD-videospillere.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i