Harddisk/DVD-opptaker

  USB 2.0

  Harddisk/DVD-opptaker

  Et forkledd AV-senter med HDMI 1080p

  Ta opp direkte på en 250 GB harddisk med denne DVD-opptakeren. For å bevare noe lenger, tar du ganske enkelt opp de valgte programmene på en DVD for å kunne nyte videoopptak av høy kvalitet resten av livet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Et forkledd AV-senter med HDMI 1080p

 • Enkel filoverføring mellom HDD, DVD og USB 2.0 flash-stasjoner med høy hastighet

  Enkel filoverføring mellom HDD, DVD og USB 2.0 flash-stasjoner med høy hastighet

  Takket være fullstendig filoverførbarhet kan du overføre eller kopiere multimediefiler fra én kilde til en annen uansett om filene er lagret i HDD-opptakeren, på en DVD-plate eller på USB flash-stasjonen.

 • HDMI 1080p oppskalerer til høy definisjon for skarpere bilder

  HDMI 1080p oppskalerer til høy definisjon for skarpere bilder

  HDMI 1080p-oppskalering gir bilder som er krystallklare. Filmer i standarddefinisjon kan nå nytes i sann høydefinisjonsoppløsning. Det gir flere detaljer og mer virkelighetstro bilder. Progressive Scan (representert med "p" i "1080p") eliminerer linjestrukturen som er vanlig på TV-skjermer. Det garanterer utrolig skarpe bilder. Og til slutt lager HDMI en direkte digital forbindelse som kan føre ukomprimert digital HD-video i tillegg til digital flerkanalslyd, uten konverteringer til analoge signaler. Dette gir perfekt bilde- og lydkvalitet, fullstendig fri for støy.

 • Øyeblikkelig repetisjon for direktesendte TV-øyeblikk igjen med ett trykk

  Øyeblikkelig repetisjon for direktesendte TV-øyeblikk igjen med ett trykk

  Med øyeblikkelig repetisjon kan du gjenoppleve magiske filmøyeblikk og utrolige sportsscener – når du vil. Du trenger bare å trykke på en knapp, så spiller harddisken av de siste 30 sekundene igjen. Og vil du hoppe videre bakover, er det bare å trykke på knappen igjen.

 • FlexTime: Se på begynnelsen mens du spiller inn slutten

  FlexTime: Se på begynnelsen mens du spiller inn slutten

  Med FlexTime kan du se på et program mens det fremdeles spilles inn, takket være harddiskens ekstreme hastighet. Du kan også se på et program fra harddisken mens du spiller inn noe helt annet.

 • Progressive Scan komponentvideo for optimalisert bildekvalitet

  Progressive Scan komponentvideo for optimalisert bildekvalitet

  Progressive Scan fordobler den vertikale oppløsningen i bildet og gir et merkbart skarpere bilde. I stedet for å vise bildet med oddetallslinjene på skjermen først og deretter bildet med partallslinjene, vises begge samtidig. Et fullstendig bilde skapes umiddelbart med maksimal oppløsning. Ved slike hastigheter oppfatter øyet et skarpere bilde uten linjestruktur.

 • Hybrid TV-tuner for analogt og digitalt TV-mottak

  Hybrid TV-tuner for analogt og digitalt TV-mottak

  Med hybrid TV-tuneren kan du se på hvilket som helst program – enten det er digital eller analog kringkasting. Mens kringkastingsbransjen omstiller seg til en digital verden, kan du med hybrid TV-tuner se på analoge overføringer nå og alle kommende digitale overføringer. Du mottar sømløs underholdning – nå og i fremtiden.

 • Med HDD-mediejukeboks kan du lagre filmer, musikk og bilder

  Opprett din egen digitale mediejukeboks hjemme i stuen. Overfør MP3-, WMA-, MPEG2-, DivX-, DivX Ultra-, Xvid-, JPEG- og HD JPEG-filer raskt og praktisk til opptakerens innebygde harddisk – USB-minnebrikker, bærbare mediespillere, digitale kameraer og enkelte AV-apparater. Spill av favorittfilmene dine, musikk eller bilder på TVen eller hjemmekinoanlegget når som helst. Mulighetene er uendelige, akkurat som fornøyelsen.

 • 5.1-kanals lydopptak av TV-programmer

  Med digital 5.1-kanals lydopptak kan du sammen med videoen fange opp den originale lyden fra flerkanalskilder. Disse opptakene kan bare spilles av i flere kanaler når de er tilkoblet et 5.1-kanals høyttalersystem.

 • Direktesendt TV på pause med ett trykk, funksjon som stopper handlingen

  Ta styringen og sett direktesendt TV på pause. Når opptaksfunksjonen er slått på, vil et stort innebygd minne automatisk begynne å ta opp programmet du ser på, slik at du når som helst kan sette det "direktesendte" programmet på pause, velge repetisjon eller lagre det. Hvis du trenger et avbrekk, kan du sette programmet på pause ved å trykke på en knapp og deretter fortsette å se på programmet når det passer deg.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i