Harddisk/DVD-opptaker

  USB 2.0

  Harddisk/DVD-opptaker

  Nyt høydefinisjonsvideo

  Nyt bilder, filmer og musikkfiler på TVen, i din egen stue. Få det meste ut av TV-tiden også, med ettrykksfunksjon for å pause Live TV, øyeblikkelig repetisjon og FlexTime. Se favorittene dine når du vil, uten å gå glipp av noe. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Nyt høydefinisjonsvideo

med HDMI 1080p

 • Spiller av DivX, MP3, WMA og JPEG-bilder fra digitalkamera

  Spiller av DivX, MP3, WMA og JPEG-bilder fra digitalkamera

  Spill av nesten alle mediaformatene du ønsker, enten det er DivX, MP3, WMA or JPEG. Opplev den uovertrufne anvendeligheten og den gode muligheten for avspilling og hvor luksuriøst det er å dele mediefiler på TVen eller hjemmekinoanlegget hjemme i stuen.

 • DivX Ultra-sertifisert for forbedret avspilling av DivX-videoer

  DivX Ultra-sertifisert for forbedret avspilling av DivX-videoer

  Med DivX-støtte kan du nyte DivX-kodede videoer i din egen stue. Medieformatet DivX er en MPEG4-basert videokomprimeringsteknologi som gir deg muligheten til å lagre store filer, for eksempel filmer, filmklipp og musikkvideoer på medier som CD-R/RW og DVD-opptakbare plater. DivX Ultra kombinerer DivX-avspilling med flotte funksjoner som integrert teksting, flere lydspråk, flere spor og menyer i ett hendig filformat.

 • Enkel filoverføring mellom HDD, DVD og USB 2.0 flash-stasjoner med høy hastighet

  Enkel filoverføring mellom HDD, DVD og USB 2.0 flash-stasjoner med høy hastighet

  Takket være fullstendig filoverførbarhet kan du overføre eller kopiere multimediefiler fra én kilde til en annen uansett om filene er lagret i HDD-opptakeren, på en DVD-plate eller på USB flash-stasjonen.

 • Øyeblikkelig repetisjon for direktesendte TV-øyeblikk igjen med ett trykk

  Øyeblikkelig repetisjon for direktesendte TV-øyeblikk igjen med ett trykk

  Med øyeblikkelig repetisjon kan du gjenoppleve magiske filmøyeblikk og utrolige sportsscener – når du vil. Du trenger bare å trykke på en knapp, så spiller harddisken av de siste 30 sekundene igjen. Og vil du hoppe videre bakover, er det bare å trykke på knappen igjen.

 • FlexTime: Se på begynnelsen mens du spiller inn slutten

  FlexTime: Se på begynnelsen mens du spiller inn slutten

  Med FlexTime kan du se på et program mens det fremdeles spilles inn, takket være harddiskens ekstreme hastighet. Du kan også se på et program fra harddisken mens du spiller inn noe helt annet.

 • HDMI 1080p oppskalerer til høy definisjon for skarpere bilder

  HDMI 1080p oppskalerer til høy definisjon for skarpere bilder

  HDMI 1080p-oppskalering gir bilder som er krystallklare. Filmer i standarddefinisjon kan nå nytes i sann høydefinisjonsoppløsning. Det gir flere detaljer og mer virkelighetstro bilder. Progressive Scan (representert med "p" i "1080p") eliminerer linjestrukturen som er vanlig på TV-skjermer. Det garanterer utrolig skarpe bilder. Og til slutt lager HDMI en direkte digital forbindelse som kan føre ukomprimert digital HD-video i tillegg til digital flerkanalslyd, uten konverteringer til analoge signaler. Dette gir perfekt bilde- og lydkvalitet, fullstendig fri for støy.

 • Dual Media tar opp på DVD+-R/RW og DVD+R DL

  Philips DVD-opptakere støtter Dual Media-opptak – muligheten til å gjøre opptak på platetypene DVD+R/RW, DVD-R/RW og DVD+R DL. Uansett hvilke plater du kjøper, vil Philips-opptakeren alltid gi fullstendig kompatible opptak, som kan spilles av på alle DVD-spillere.

 • Med HDD-mediejukeboks kan du lagre filmer, musikk og bilder

  Opprett din egen digitale mediejukeboks hjemme i stuen. Overfør MP3-, WMA-, MPEG2-, DivX-, DivX Ultra-, Xvid-, JPEG- og HD JPEG-filer raskt og praktisk til opptakerens innebygde harddisk – USB-minnebrikker, bærbare mediespillere, digitale kameraer og enkelte AV-apparater. Spill av favorittfilmene dine, musikk eller bilder på TVen eller hjemmekinoanlegget når som helst. Mulighetene er uendelige, akkurat som fornøyelsen.

 • Høyhastighetsarkivering fra harddisk til DVD

  Med høyhastighetsarkivering kan du legge en kopi av et opptak fra harddisken på en DVD på en brøkdel av den opprinnelige opptakstiden. Når programmet er lagret på HDD, kan du kopiere det til DVD+R/RW i høyeste hastighet.

 • Direktesendt TV på pause med ett trykk, funksjon som stopper handlingen

  Ta styringen og sett direktesendt TV på pause. Når opptaksfunksjonen er slått på, vil et stort innebygd minne automatisk begynne å ta opp programmet du ser på, slik at du når som helst kan sette det "direktesendte" programmet på pause, velge repetisjon eller lagre det. Hvis du trenger et avbrekk, kan du sette programmet på pause ved å trykke på en knapp og deretter fortsette å se på programmet når det passer deg.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i