Harddisk/DVD-opptaker

  Harddisk/DVD-opptaker

  Se det du vil — når du vil

  Spill inn på harddisken uten noen gang å måtte bekymre deg for hvor du skal lagre det. Behold det du liker i varig, digital kvalitet på DVD. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Se det du vil — når du vil

 • i.LINK digital inngang for perfekte digitale videokamerakopier

  i.LINK digital inngang for perfekte digitale videokamerakopier

  i.Link, også kjent som IEEE 1394 og FireWire, overfører alle lyd- og bildesignaler gjennom samme kabel digitalt, uten at kvaliteten på bilde og lyd blir dårligere. Med i.Link digital videoinngang kan du kopiere hjemmevideoer med den opprinnelige digitale bildekvaliteten.

 • Øyeblikkelig repetisjon for direktesendte TV-øyeblikk igjen med ett trykk

  Øyeblikkelig repetisjon for direktesendte TV-øyeblikk igjen med ett trykk

  Med øyeblikkelig repetisjon kan du gjenoppleve magiske filmøyeblikk og utrolige sportsscener – når du vil. Du trenger bare å trykke på en knapp, så spiller harddisken av de siste 30 sekundene igjen. Og vil du hoppe videre bakover, er det bare å trykke på knappen igjen.

 • ShowView for rask og enkel programmering

  ShowView for rask og enkel programmering

  Med ShowView-systemet trenger du bare å programmere videospilleren med et ShowView-nummer – én enkelt kode på opptil ni sifre (vanligvis færre) som står oppgitt ved siden av hvert TV-program i de fleste programoversikter.

 • USB Direct spiller av bilder og musikk fra USB-fastminnestasjoner

  Det er bare å koble enheten til USB-porten på DVD-systemet fra Philips. Den digitale musikken og de digitale bildene dine spilles direkte fra enheten. Nå kan du dele de beste øyeblikkene med familie og venner.

 • Høyhastighetsarkivering fra harddisk til DVD

  Med høyhastighetsarkivering kan du legge en kopi av et opptak fra harddisken på en DVD på en brøkdel av den opprinnelige opptakstiden. Når programmet er lagret på HDD, kan du kopiere det til DVD+R/RW i høyeste hastighet.

 • Spiller MP3, WMA, JPEG, DivX 3.11/4.x/5.x/6

  Når spilleren kan spille flere formater, kan du spille de fleste formater for maksimal lytte- og seeropplevelse, inkludert MP3, WMA, JPEG og det populære DivX digitalmedieformatet. Med DivX-avspilling kan du spille og dele komprimert DivX-videoinnhold med høy kvalitet.

 • Dual Media tar enkelt opp på både DVD+R/RW og DVD-R/RW

  Philips DVD-opptakere støtter "Dual Media"-opptak – muligheten til å gjøre opptak på platetypene DVD+R/RW og DVD-R/RW. Uansett hvilke plater du kjøper, vil Philips-opptakeren alltid gi fullstendig kompatible opptak, som kan spilles av på alle DVD-spillere.

 • Direktesendt TV på pause med ett trykk, funksjon som stopper handlingen

  Ta styringen og sett direktesendt TV på pause. Når opptaksfunksjonen er slått på, vil et stort innebygd minne automatisk begynne å ta opp programmet du ser på, slik at du når som helst kan sette det "direktesendte" programmet på pause, velge repetisjon eller lagre det. Hvis du trenger et avbrekk, kan du sette programmet på pause ved å trykke på en knapp og deretter fortsette å se på programmet når det passer deg.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i