DVD-spiller/-opptaker

  DVD-spiller/-opptaker

  Innspilling på den enkle måten

  DVD-opptaker med kompakt størrelse og Dual Media, DivX og i.Link

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Innspilling på den enkle måten

 • ShowView for rask og enkel programmering

  ShowView for rask og enkel programmering

  Med ShowView-systemet trenger du bare å programmere videospilleren med et ShowView-nummer – én enkelt kode på opptil ni sifre (vanligvis færre) som står oppgitt ved siden av hvert TV-program i de fleste programoversikter.

 • i.LINK digital inngang for perfekte digitale videokamerakopier

  i.LINK digital inngang for perfekte digitale videokamerakopier

  i.Link, også kjent som IEEE 1394 og FireWire, overfører alle lyd- og bildesignaler gjennom samme kabel digitalt, uten at kvaliteten på bilde og lyd blir dårligere. Med i.Link digital videoinngang kan du kopiere hjemmevideoer med den opprinnelige digitale bildekvaliteten.

 • Dual Media tar enkelt opp på både DVD+R/RW og DVD-R/RW

  Philips DVD-opptakere støtter "Dual Media"-opptak – muligheten til å gjøre opptak på platetypene DVD+R/RW og DVD-R/RW. Uansett hvilke plater du kjøper, vil Philips-opptakeren alltid gi fullstendig kompatible opptak, som kan spilles av på alle DVD-spillere.

 • VPS/PDC tar opp et TV-program fra begynnelse til slutt

  Med VPS (Video Programming System) og PDC (Program Delivery Control) styrer fjernsynsstasjonen begynnelsen og lengden på programinnspillingen. Det betyr at opptaksenheten slår seg på og av på riktig tidspunkt automatisk, også når programmet du har programmert for innspilling, begynner tidligere eller slutter senere enn ventet.

 • SmartAlgo for opptakskvalitet og -kompabilitet

  SmartAlgo™ sikrer kvaliteten på opptakene, uavhengig av plateformat og kvalitet. Den har en patentert selvlærende, adaptiv teknologi som velger den beste skrivestrategien for platen som brukes. Dermed gjør den opptakene mer pålitelige, sikrer null feil under opptak og garanterer avspillingskompatibilitet.

 • Enkelt grafisk brukergrensesnitt

  Fra et enkelt timeropptak til mer avanserte redigeringsfunksjoner, utforsk alle disse funksjonene med enkelhet. Med dette brukervennlige grafiske grensesnittet kan alle bruke opptakeren. Skjermmenyene er logisk ordnet og enkle å forstå. Veiledende tekst er også tilgjengelig der det er nødvendig.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i