DVD-spiller/-opptaker

  DVD-spiller/-opptaker

  Innspilling på den enkle måten

  Spill inn favoritt-TV-programmene dine i digital kvalitet, spill av alle filmformater inkludert DivX på denne unike DVD-opptakeren.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Innspilling på den enkle måten

 • ShowView for rask og enkel programmering

  ShowView for rask og enkel programmering

  Med ShowView-systemet trenger du bare å programmere videospilleren med et ShowView-nummer – én enkelt kode på opptil ni sifre (vanligvis færre) som står oppgitt ved siden av hvert TV-program i de fleste programoversikter.

 • i.LINK digital inngang for perfekte digitale videokamerakopier

  i.LINK digital inngang for perfekte digitale videokamerakopier

  i.Link, også kjent som IEEE 1394 og FireWire, overfører alle lyd- og bildesignaler gjennom samme kabel digitalt, uten at kvaliteten på bilde og lyd blir dårligere. Med i.Link digital videoinngang kan du kopiere hjemmevideoer med den opprinnelige digitale bildekvaliteten.

 • VPS/PDC tar opp et TV-program fra begynnelse til slutt

  Med VPS (Video Programming System) og PDC (Program Delivery Control) styrer fjernsynsstasjonen begynnelsen og lengden på programinnspillingen. Det betyr at opptaksenheten slår seg på og av på riktig tidspunkt automatisk, også når programmet du har programmert for innspilling, begynner tidligere eller slutter senere enn ventet.

 • Spill inn opptil 6 timer på en ettlags DVD+R/RW eller DVD-R/RW

  Med 6-timers opptaksmodus, som er tilgjengelig på enkelte DVD-opptakermodeller, kan du spille inn opptil seks timer med video på én ettlags DVD+R/RWl- eller DVD-R/RW-plate.

 • Dual Media tar enkelt opp på både DVD+R/RW og DVD-R/RW

  Philips DVD-opptakere støtter "Dual Media"-opptak – muligheten til å gjøre opptak på platetypene DVD+R/RW og DVD-R/RW. Uansett hvilke plater du kjøper, vil Philips-opptakeren alltid gi fullstendig kompatible opptak, som kan spilles av på alle DVD-spillere.

 • 2.0 Dolby Digital-koding for kvalitetsinnspilling av lyd

  Dolby Digital er en avansert digital lydkodingsteknologi som brukes på alle DVD-videoplater. Philips' DVD-opptakere lagrer lyd i det samme formatet, slik at de er fullstendig kompatible med alle DVD-spillere. Kvaliteten er bedre enn på en analog videospiller.

 • Filmer: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD, DivX

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og visningsopplevelse.

 • Bilder (JPEG) i lysbildefremvisning med musikk

  Gjør det morsomt å dele bilder med familie og venner! Kjør en lysbildefremvisning med musikk i bakgrunnen. Dette Philips-produktet støtter samtidig avspilling av JPEG-bilder og MP3-musikk. Pass på at filene til lysbildefremvisningen med musikk er lagret på det samme mediet. Velg favoritt-MP3-musikken din, og start en lysbildefremvisning av JPEG-bilder.

 • Musikk: CD, CD-R/RW og MP3-CD

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og lytteopplevelse.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i