DVD-opptaker/videospiller

  DVD-opptaker/videospiller

  Ta vare på VHS-kassettene på DVD

  Vi introduserer alt-i-ett-spilleren som spiller av og tar opp på både DVD-plater og VHS-kassetter! Med i.Link kan du nå kopiere dine favorittopptakskassetter fra videokameraet med perfekt digital bilde- og lydkvalitet til DVD.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ta vare på VHS-kassettene på DVD

 • i.LINK digital inngang for perfekte digitale videokamerakopier

  i.LINK digital inngang for perfekte digitale videokamerakopier

  i.Link, også kjent som IEEE 1394 og FireWire, overfører alle lyd- og bildesignaler gjennom samme kabel digitalt, uten at kvaliteten på bilde og lyd blir dårligere. Med i.Link digital videoinngang kan du kopiere hjemmevideoer med den opprinnelige digitale bildekvaliteten.

 • ShowView for rask og enkel programmering

  ShowView for rask og enkel programmering

  Med ShowView-systemet trenger du bare å programmere videospilleren med et ShowView-nummer – én enkelt kode på opptil ni sifre (vanligvis færre) som står oppgitt ved siden av hvert TV-program i de fleste programoversikter.

 • Direktedubbing, spill inn video fra VHS-kassett til DVD

  Direktedubbingsknappen lar brukeren starte opptaket fra VHS-kassetten uten kompliserte menysystemvalg eller valg av forskjellige inn-/utganger.

 • RGB-inngang for best analog-til-digital-opptak fra set-top-boks

  RGB-komponentvideo er den koblingsstandarden for analog video som gir best kvalitet – skarpere enn S-video og komposittvideo. Philips' DVD-opptakere kan spille inn direkte fra RGB-kilder som for eksempel satellittmottakere.

 • VPS/PDC tar opp et TV-program fra begynnelse til slutt

  Med VPS (Video Programming System) og PDC (Program Delivery Control) styrer fjernsynsstasjonen begynnelsen og lengden på programinnspillingen. Det betyr at opptaksenheten slår seg på og av på riktig tidspunkt automatisk, også når programmet du har programmert for innspilling, begynner tidligere eller slutter senere enn ventet.

 • Spill inn opptil 6 timer på en enkeltsidig DVD+R/RW-plate

  Med 6-timers opptaksmodus, som er tilgjengelig på enkelte DVD-opptakermodeller, kan du spille inn opptil seks timer med video på en enkeltsidig DVD+R/RW-plate.

 • Legger til scenebasert kapittelmarkering via i.LINK

  Smart kapittelinndeling finner sceneskift (tids-/datoendringer) i DV-originalen for å sikre at kapitlene i DVD-kopien stemmer nøyaktig overens med originalen.

 • Film: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD, DivX og VHS-bånd

  Avspilling av flere formater gjør at du kan spille av de fleste plateformater og VHS-bånd for maksimal kompatibilitet og seerglede.

 • Bilder: bilde-CD (JPEG)

  Muligheten for avspillingen i flere formater gjør at du kan vise bilder i din egen stue og spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og visningsopplevelse.

 • Musikk: CD, MP3-CD, CD-R/RW og Windows Media™-lyd

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og lytteopplevelse.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i