M1X-DJ-lydsystem

  M1X-DJ-lydsystem

  MIKSE, SPILLE, DELE

  Med Philips M1X-Dj kan du mikse som en DJ, spille fra alle enheter og dele låter. Du kan lage utrolige sett som vil gi vennene dine bakoversveis, og streame sanger via Lightning-kontakt/Bluetooth. Ta med deg musikken hvor som helst til en storslått fest. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

M1X-DJ-lydsystem

Bluetooth®, Med Lightning-kontakt, DJ-kontroller, dobbel lydinngang, 60 W, basselement DS8900/10 Finn lignende produkter

MIKSE, SPILLE, DELE

 • wOOx-teknologi for fyldig og presis bass uten forvrengning

  wOOx-teknologi for fyldig og presis bass uten forvrengning

  wOOx-teknologi er et revolusjonerende nytt høyttalerkonsept som gjør at du kan høre og føle utrolig dyp bass som er dypere enn på noe annet lydanlegg. Spesielle høyttalerdrivere fungerer i samspill med wOOx-bassmembranet, og nøyaktig justering mellom hoveddriveren og diskanthøyttaleren sikrer jevne overganger fra lave og midlere til høye frekvenser. Dobbelt oppheng og en helt symmetrisk lagkonstruksjon gir lav og presis bass uten merkbar forvrengning. wOOx gir utrolig dyp og dynamisk bass ved å utnytte hele volumet i høyttalerkabinettet, og forsterker musikkens virkning dramatisk.

 • Sømløs integrering av djay 2-app

  Sømløs integrering av djay 2-app

  Du kan dokke iPad med Algoriddims djay 2-app for iPad, slik at miksing på iPad blir like enkelt som miksing på spillere. Du kan bruke store scratch-hjul, fadere og spillerkontroller til å lage mikser av låtene i iPad-musikkbiblioteket, eller la Automix-modusen gjøre hele jobben. Algoriddims djay 2-app med avansert multi-touch-miksefunksjoner gjør miksing enkelt for alle, både nybegynnere og profesjonelle.

 • Scratch-hjul og fadere i topp kvalitet

  Scratch-hjul og fadere i topp kvalitet

  De store touch-sensitive jog-hjulene er skreddersydde for utrolige scratch-prestasjoner, og du får følelsen av å mikse på vinylplate.

 • Bluetooth-streaming for uovertruffen klar lyd

  Bluetooth-streaming for uovertruffen klar lyd

  Bluetooth® er en trådløs kommunikasjonsteknologi med kort rekkevidde som er både robust og energieffektiv. Teknologien gjør det enkelt med trådløs tilkobling til iPod/iPhone/iPad eller andre Bluetooth®-enheter, for eksempel smarttelefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner. Dermed kan du enkelt nyte favorittmusikken din trådløst på denne høyttaleren.

 • Vendbart kontrollpanel for beskyttelse når du reiser

  Vendbart kontrollpanel for beskyttelse når du reiser

  Når du ikke mikser eller opptrer, kan du vende kontrollpanelet og bruke M1X-DJ som en Bluetooth-høyttaler, lene deg tilbake og slappe av mens du hører på musikk, eller kaste deg ut i festen.

 • Bærestropp og robust design for bedre bærbarhet

  Bærestropp og robust design for bedre bærbarhet

  Bare fest skulderstroppen, heng den over skulderen og gå. M1x-DJ-lydsystemet har også perfekt størrelse for håndbagasje på fly, slik at du enkelt kan ta med deg ferdighetene dine når du reiser. Den robuste utformingen er tøff nok til å vare gjennom mange fester, med begge sider ute, og kontrollene kan vendes slik at de beskyttes når du er ute og reiser.

 • Koble eksterne høyttalere og forsterkere til en lydutgang

  Ved at du kan koble M1x-DJ-en til alle eksterne høyttalere eller forsterkere ved å bruke lydutgang-tilkobling, får du opp stemningen på fester over hele verden, selv uten M1X-høyttalere.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i