dokkinghøyttaler med Bluetooth®

  dokkinghøyttaler med Bluetooth®

  Lyd som passer i hjemmet

  På bordet og alle andre steder leverer denne elegante dokkinghøyttaleren krystallklar lyd som fyller ditt personlige område, samtidig som den sikrer trådløs Bluetooth-streaming og synkroniserer iPod/iPhone/iPad med PCen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

dokkinghøyttaler med Bluetooth®

for iPod/iPhone/iPad DS3600/12 Finn lignende produkter

Lyd som passer i hjemmet

Lidenskap for lyd

 • DBB for å bevare lave toner for dyp bass på alle volumnivåer

  DBB for å bevare lave toner for dyp bass på alle volumnivåer

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Gratis DockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Gratis DockStudio-app for å spille av Internett-radio og andre morsomme funksjoner

  Denne gratis appen legger en rekke eksklusive, morsomme funksjoner til på dokkinghøyttaleren. Du kan se værvarsel, klokkeslett og til og med bruke favorittbildene dine som bakgrunn. Med DockStudio kan du også lytte til tusenvis av Internett-radiostasjoner fra hele verden. Flere oppdateringer til skallstiler og nye funksjoner kommer snart.

 • 20 W RMS total utgangseffekt

  20 W RMS total utgangseffekt

  RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Forsterkere begrenses av den elektriske energien de kan forsterke, og høyttalere begrenses av den elektriske energien de kan gjøre om til lydenergi uten å forvrenge lydsignalet. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttalerne.

 • Nøyaktig justerte basspiper for dyp, tett bassgjengivelse

  Nøyaktig justerte basspiper for dyp, tett bassgjengivelse

  Det store akustiske volumet på 3L, som er tilordnet hver woofer, er plassert perfekt i forhold til nøyaktig justerte basspiper, som sender lyden bakover, for å gi en imponerende og tett bassytelse fra en så kompakt høyttaler. Resultatet er enestående realisme og en oppslukende lydopplevelse.

 • Trådløs Bluetooth-streaming av musikk fra iPod/iPhone/iPad

  Bluetooth er en teknologi for trådløs kommunikasjon med kort rekkevidde som er både robust og energisparende. Teknologien gjør det mulig med enkel trådløs tilkobling til andre Bluetooth-enheter, slik at du kan spille av favorittmusikken din fra iPod, iPhone eller iPad på Philips-lydsystemet ditt på en praktisk måte, når som helst.

 • PC-synkronisering med iPod/iPhone/iPad

  Sett den i dokkingstasjonen, spill av musikk, synkroniser eller lad den. Nyt favorittmusikken din på iPod, iPhone eller iPad mens den lader og synkroniserer med PCen via USB, og gled deg over utmerket lydkvalitet sammen med svært enkel bruk. La favorittmusikken spilles lenge uten at du går tom for strøm.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i