SoftShell

  SoftShell

  Beskytt iPhone i en fleksibel veske

  SoftShell er slank og enestående og gir godt grep og beskyttelse til iPhone i ett glatt, støtabsorberende lag. Den fleksible vesken er spesialstøpt for perfekt passform, samtidig som den gir ekstra godt grep. Surface Shield følger med for ekstra skjermbeskyttelse. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Beskytt iPhone i en fleksibel veske

som passer som hånd i hanske

 • Tilgang til alle kontroller og dokkingkontakt

  Åpningene i denne vesken gir god tilgang til alle kontroller og dokkingkontakten. På den måten kan du bruke enheten mens den er beskyttet i vesken.

 • Rask og enkel beskyttelse med et klikk

  Denne vesken er laget av et slitesterkt materiale som er spesiallaget for å passe perfekt til enheten. Det er raskt og enkelt å ta på vesken, og den gir et beskyttende lag rundt enheten.

 • Støtabsorberende veske som også gir godt grep

  Denne vesken er laget av termoplastisk polyuretan, en elastomer med høy ytelse, som gir både godt grep og støtabsorpsjon i én enestående veske.

 • Surface Shield-skjermbeskytter følger med

  Surface Shield som følger med, gir et usynlig lag av beskyttelse på enhetens skjerm ved hjelp av statisk feste. På den måten er den enkel å bruke og fjerne uten at den legger igjen limrester.

 • Tilgang til iPhones sidekontroller og kamera

  Åpningene i denne vesken gir total tilgang til alle iPhone-kontrollene, dokkingkontakten og kameraet, slik at du kan benytte deg av iPhone fullt ut, mens den er beskyttet i vesken.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i