1
Mobiltilbehør

Spillveske i silikon

  Spillveske i silikon

  Kos deg med spillene på iPhone

  Silikonvesken med komfortable håndtak forbedrer grepet og er støtdempende for å gi beskyttelse, og i tillegg får du en bedre håndholdt spillopplevelse. Den kurvede formen er også perfekt for å skrive i landskapsmodus. Medfølgende avtakbart armbånd gir ekstra sikkerhet Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Spillveske i silikon

for iPhone 3G og 3GS DLM1344/10 Finn lignende produkter

Kos deg med spillene på iPhone

med integrerte og komfortable håndtak

 • Tilgang til alle kontroller og dokkingkontakt

  Åpningene i denne vesken gir god tilgang til alle kontroller og dokkingkontakten. På den måten kan du bruke enheten mens den er beskyttet i vesken.

 • Tilgang til iPhones sidekontroller og kamera

  Åpningene i denne vesken gir total tilgang til alle iPhone-kontrollene, dokkingkontakten og kameraet, slik at du kan benytte deg av iPhone fullt ut, mens den er beskyttet i vesken.

 • Rask og enkel beskyttelse med et klikk

  Denne vesken er laget av et slitesterkt materiale som er spesiallaget for å passe perfekt til enheten. Det er raskt og enkelt å ta på vesken, og den gir et beskyttende lag rundt enheten.

 • Avtakbar håndleddstropp gir ekstra sikkerhet.

  Håndleddsstroppen kan festes til vesken for å hjelpe til med å holde enheten sikker og i nærheten – og den kan tas av når den ikke trengs.

 • Spesialtilpasset veske med håndtak for spill

  Hold enheten beskyttet i en flott veske med komfortable håndtak som gir deg bedre grep og kontroll når du spiller spill på enheten.

 • Silikon gir grep og beskyttelse

  Denne vesken er laget av myk silikon som gir et gripelag på spilleren, samtidig som den også beskytter enheten mot normal slitasje.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i