iBoom JukeBox

  iBoom JukeBox

  Hør på iPod i full stereolyd,

  Opplev iPoden med lyd som fyller rommet, med iBoom JukeBox, hi-fi-høyttalersystemet for iPod. Med den utrolige displayfjernkontrollen kan du navigere i iPod-innholdet på infoskjermbildet på fjernkontrollen. Bruk dokkingstasjonen til å lade fjernkontrollen og iPoden. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hør på iPod i full stereolyd,

og kontroller den med fjernkontroll på displayet

 • Lytt til musikken med luksuriøs stereolyd

  Hi-fi-høyttalersystemet har en klasse D-forsterker, doble subwoofere og diskanthøyttalere for fyldig bass og klar diskant slik at du kan glede deg over musikken i luksuriøs stereolyd.

 • Attraktive høyttalere fyller alle rom med musikk

  Det attraktive høyttalersystemet tar seg godt ut i alle rommene i huset, og du kan glede deg over å spille musikken høyt i stedet for å høre den med hodetelefoner.

 • Fjernkontroll med iPod-infodisplay som er enkelt å lese

  Displayfjernkontrollen har en klar skjerm som er enkel å lese, slik at du kan vise og navigere i iPod-innholdet på fjernkontrollen, på samme måte som på iPoden.

 • RF-teknologi for å kontrollere musikkavspillingen på avstand

  Fjernkontrollen bruker radiofrekvenser til å overføre signaler til stereoanlegget. Dermed kan du kontrollere avspillingen fra sofaen, og til og med fra rom til rom.

 • Lad fjernkontrollen på baseenheten

  Du kan lade fjernkontrollen som følger med, på baseenheten slik at den er klar når du trenger den, og ikke i veien når du ikke trenger den.

 • Sikker og praktisk dokkingstasjon for lading av iPod

  Lad iPoden på en praktisk måte i den sikre og flotte dokkingstasjonen. iPoden fortsetter å lades mens den står i dokkingstasjonen, enten den spiller av musikk eller ikke.

 • Integrert håndtak for enkel transport fra rom til rom

  Høyttalerdokkingstasjonen har et integrert håndtak på baksiden, slik at du enkelt kan transportere dem fra ett rom til et annet. Nå kan du glede deg over å høre musikken høyt i alle rom i huset.

 • Elegante berøringspanelkontroller

  Kontroller enheten med det elegante, berøringssensitive displaypanelet som bare vises når det er i bruk, og deretter forsvinner for en attraktiv og spennende opplevelse.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i