1
Kabler og tilkobling

Monterbar hard veske

  Monterbar hard veske

  Kantbeskyttelse og enkel dokking

  Den harde vesken i to deler som kan dokkes, inneholder Philips EdgeDefense-støtdemper for forbedret grep og støtbeskyttelse, med trykktilgang til enhetskontrollene. Innsiden er fôret med støtabsorberende gummi for ekstra beskyttelse. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kantbeskyttelse og enkel dokking

med støtdempende fôr

 • Tilgang til alle kontroller og dokkingkontakt

  Åpningene i denne vesken gir god tilgang til alle kontroller og dokkingkontakten. På den måten kan du bruke enheten mens den er beskyttet i vesken.

 • Surface Shield-skjermbeskytter følger med

  Surface Shield som følger med, gir et usynlig lag av beskyttelse på enhetens skjerm ved hjelp av statisk feste. På den måten er den enkel å bruke og fjerne uten at den legger igjen limrester.

 • Raskt og enkelt til dokkingstasjonen

  Denne vesken har en avtagbar bunn som gjør det enkelt og raskt å sette enheten i dokkingstasjonen samtidig som den er beskyttet i vesken.

 • Støtabsorberende veske som også gir godt grep

  Denne vesken er laget av termoplastisk polyuretan, en elastomer med høy ytelse, som gir både godt grep og støtabsorpsjon i én enestående veske.

 • Forhindrer støt for å beskytte sårbare kanter

  EdgeDefense beskytter enhetens kanter - der de største fallskadene oppstår. EdgeDefense, som er laget av fleksible og forsterkede materialer i en spiss kuleform, beskytter mot støt ved de sterkeste punktene i designen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i