Dokkingstasjon for iPod/iPhone

  Dokkingstasjon for iPod/iPhone

  Sett iPod/iPhone i dokkingstasjonen

  Den kompakte dokkingstasjonen DCK3061 fra Philips er utviklet for at du skal kunne nyte multimedieinnholdet på iPod/iPhone på et hjemmekinoanlegg og lydanlegg fra Philips. Praktisk oppbevaring og lading av iPod/iPhone på en trygg måte.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sett iPod/iPhone i dokkingstasjonen

for medieavspilling fra hjemmekinoanlegget

 • Dokking av iPod/iPhone i etuiet

  Dokking av iPod/iPhone i etuiet

  Dokkingporten med stilig design på denne dokkingstasjonen passer til alle typer iPod eller iPhone uten behov for spesialadaptere. Den fungerer til og med sammen med de fleste beskyttelsesetuier – bare dokk iPod eller iPhone som den er. Nå kan du virkelig nyte musikken din uten problemer.

 • Spill av og lad iPod/iPhone samtidig

  Spill av og lad iPod/iPhone samtidig

  Gled deg over favoritt-MP3-musikken din mens du lader opp iPod/iPhone. Med dokkingstasjonen kan du koble den bærbare enheten direkte til underholdningssystemet med dokkingstasjon, slik at du kan lytte til favorittmusikken med suveren lyd. Den lader også opp iPod/iPhone mens den spiller sangene, slik at du kan nyte musikken uten å bekymre deg for at batteriet til den bærbare spilleren blir tomt. Underholdningssystemet med dokkingstasjon lader automatisk den bærbare enheten når den står i dokkingstasjonen.

 • Spill av musikk, videoer og bilder fra iPod/iPhone

  Spill av musikk, videoer og bilder fra iPod/iPhone
Se alle spesifikasjoner
 • Kun for iPod Classic og iPod Touch

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i