Mikromusikkanlegg

  Mikromusikkanlegg

  Attraktiv lyd

  Dette Hi-Fi-mikrolydanlegget fra Philips tilfører stil til hjemmet ditt. Nyt klar og forstyrrelsesfri DAB+-radio med full kontroll via den kostnadsfrie DigitalRadio-appen og flotte bilder via RadioVIS. Spill av CDer og bærbare enheter via USB eller MP3-link. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Mikromusikkanlegg

Dokkingstasjon for iPod/iPhone/iPad, DAB+ DCB852/10 Finn lignende produkter

Attraktiv lyd

Lidenskap for lyd

 • Kompatibel med DAB og FM for en fullstendig radioopplevelse

  Kompatibel med DAB og FM for en fullstendig radioopplevelse

  DAB-radio (Digital Audio Broadcasting) er, i tillegg til analog FM-overføring, en ny måte å kringkaste radio på via et nettverk av bakkesendere. Det gir lytterne flere valgmuligheter og klar lydgjengivelse helt uten forstyrrelser. Teknologien lar mottakeren velge det sterkeste signalet den finner. DAB-stasjoner har ingen frekvenser som må huskes, og radioene stilles inn etter stasjonsnavn slik at det er ingen endringer når du er i bevegelse.

 • Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll gir deg et utvalg forhåndsinnstilte kontroller for Jazz, Rock, Pop og Classic, som du kan bruke til å optimere frekvensområdene for ulike musikkstiler. Hver modus bruker grafisk utjevningsteknologi til å justere lydbalansen automatisk og forbedre de viktigste lydfrekvensene i den valgte musikkstilen. Digital lydkontroll gjør det enkelt å få mer ut av musikken ved at lydbalansen finjusteres etter den typen musikk du spiller.

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Spill av og lad iPod/iPhone/iPad

  Spill av og lad iPod/iPhone/iPad

  Gled deg over favoritt-MP3-musikken din mens du lader opp iPod/iPhone/iPad. Med dokkingstasjonen kan du koble den bærbare enheten direkte til Philips-systemet, slik at du kan lytte til favorittmusikken med suveren lyd. Den lader også opp iPod/iPhone/iPad mens den spiller sangene, slik at du kan nyte musikken uten å bekymre deg for at batteriet til den bærbare spilleren blir tomt. Systemet lader automatisk den bærbare enheten når den står i dokkingstasjonen.

 • Spill MP3-CD, CD og CD-R/RW

  Spill MP3-CD, CD og CD-R/RW

  MP3 står for MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3"). MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lyden i særlig grad. MP3 gir rask og enkel overføring av lydfiler, og har blitt standard lydkomprimeringsformat på Internett.

 • USB Direct for enkel avspilling av MP3-musikk

  USB Direct for enkel avspilling av MP3-musikk

  Takket være den fullstendige filoverførbarheten, kan du enkelt glede deg over hvor praktisk og morsomt det er å få tilgang til mer digital musikk via den innebygde USB Direct.

 • Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • 30 W RMS total utgangseffekt

  30 W RMS total utgangseffekt
 • Elegant design med superslank CD-spalte

  Elegant design med superslank CD-spalte
 • Gratis DigitalRadio-app med RadioVIS og kontroll for DAB+/FM

  Få med deg ekstrafunksjoner for radio med RadioVIS – en kraftig funksjon som leveres av RadioDNS, en organisasjon som knytter DAB-stasjoner til Internett. Med RadioVIS blir radio en rikere opplevelse med Internett-innhold i sanntid. Denne funksjonen angir hvordan nettinformasjon legges til radiofunksjonen, slik at du får DAB-sendinger ledsaget av levende lysbildefremvisninger av nyheter, trafikkoppdateringer, reklame og mye mer, slik at du får en dypere opplevelse av informasjonen fra radiostasjonene. Hvis du vil bruke RadioVis, trenger du bare gå til Apples App Store for å laste ned gratisappen Philips DigitalRadio. Appen gir deg også full kontroll over all DAB+- og FM-radio.

Se alle spesifikasjoner
 • Musikk med Digital Right Management støttes ikke.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i