underholdningssystem med dokkingstasjon

  underholdningssystem med dokkingstasjon

  Musikksystemer for forretningsledere

  Philips DC350-underholdningssystem med dokkingstasjon spiller musikk fra iPhone/iPod og radio. Det har en dokkingstasjon for iPhone/iPod for å synkronisere musikk, kalender og huskelister fra PCen. Med Bluetooth®-mottakeren kan du få håndfrie mobilsamtaler og håndfri musikkstreaming.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Musikksystemer for forretningsledere

koble til, synkroniser og spill av

 • Bluetooth for håndfrisamtaler

  Bluetooth for håndfrisamtaler

  Alle bilenheter med Bluetooth fra Philips er utstyrt med en innebygd Bluetooth-modul for håndfrie telefonsamtaler og musikkstreaming fra Bluetooth-aktiverte telefoner og lydenheter. Pareprosessen er like enkelt som å sette opp vanlige Bluetooth-hodesett. Du kan overføre kontaktene fra telefonen, og lagre favoritt-telefonlisten din i systemet. Det er også enkelt å stille samtalene tilbake til telefonen for private samtaler. Med Bluetooth kan du ta i mot samtaler uten problemer og kjøre trygt med begge hendene på rattet.

 • To vekketidinnstillinger

  To vekketidinnstillinger

  Philips-lydsystemet leveres med to alarmtidspunkter. Angi ett alarmtidspunkt som vekker deg, og det andre for å vekke partneren din.

 • Bluetooth-aktivert mobiltelefon

  Bluetooth-aktivert mobiltelefon
 • Nyt musikk fra flere kilder

  Nyt musikk fra flere kilder
 • iPhone-, iPod-, radio- og MP3-kobling

  iPhone-, iPod-, radio- og MP3-kobling
 • Lad din iPod og iPhone

  Gled deg over favoritt-MP3-musikken din mens du lader opp iPhone/iPod. Med dokkingstasjonen kan du koble den bærbare enheten direkte til Philips-spilleren, slik at du kan lytte til favorittmusikken med suveren lyd. Den lader også opp iPod/iPhone mens den spiller sangene, slik at du kan nyte musikken uten å bekymre deg for at batteriet til den bærbare spilleren blir tomt. Bruk fjernkontrollen til å navigere, velge og spille av musikken som er lagret på iPod/iPhone. Philips-spilleren lader automatisk den bærbare enheten når den står i dokkingstasjonen.

Se alle spesifikasjoner
 • iPhone er nødvendig for å bruke høyttalertelefonens funksjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i