1
Fastlinjetelefoner

Trådløs telefon med telefonsvarer

  Trådløs telefon med telefonsvarer

  Gled deg over visningen

  Den trådløse telefonen Philips D235 har høykvalitets lyd og et stort, klart display med en ergonomisk design. Gled deg over smarte modi for private øyeblikk, komfortabel bruk og en praktisk, innebygd telefonsvarer – og håndfri bruk. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Gled deg over visningen

Den trådløse telefonen Philips D235 har høykvalitets lyd og et stort, klart display med en ergonomisk design. Gled deg over smarte modi for private øyeblikk, komfortabel bruk og en praktisk, innebygd telefonsvarer – og håndfri bruk. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Trådløs telefon med telefonsvarer

25 min telefonsvarer, 1, 8" display / hvit bakbelysning, Håndsett, høyttalertelefon D2351B/21 Finn lignende produkter

Gled deg over visningen

 • Oppringings-ID – slik at du alltid kan se hvem som ringer*

  Oppringings-ID – slik at du alltid kan se hvem som ringer*

  Noen ganger er det greit å vite hvem som ringer, før du svarer. Oppringings-ID gjør at du vet hvem som er i andre enden av telefonlinjen.

 • Frittstående håndsett med en høyttaler for enkle håndfrie samtaler

  Frittstående håndsett med en høyttaler for enkle håndfrie samtaler

  Håndfri-modus bruker en innebygd høyttaler for å forsterke stemmen til den som ringer. På denne måten kan du snakke og lytte til en samtale uten å holde telefonen mot øret. Dette er ekstra nyttig hvis du vil dele samtalen med andre eller gjøre andre ting samtidig.

 • Strukturert bakre deksel for sklisikkert grep

  Strukturert bakre deksel for sklisikkert grep

  Baksiden på håndsettet er behandlet med en spesiell struktur for ekstra komfort og bedre grep.

 • Optimalisert antenneoppsett gir svært godt signal i alle rom

  Optimalisert antenneoppsett gir svært godt signal i alle rom

  Det optimaliserte antenneoppsettet sikrer et signal som er sterkt og stabilt – selv hvis du er i et område i huset hvor trådløs overføring er vanskelig. Nå kan du snakke i telefonen overalt i huset, og få lange, uavbrutte samtaler selv når du beveger deg rundt.

 • Parametrisk equalizer gir ren og klar lyd

  Parametrisk equalizer gir ren og klar lyd

  Telefonene våre bruker parametrisk equalizer-funksjon i den digitale lydbehandlingen for å finjustere lydresponsen tilbake til den beregnede lineære frekvensresponskurven, noe som gir ren og klar lyd i alle samtaler.

 • Programmerbare hurtigtaster for rask ringing

  Programmerbare hurtigtaster for rask ringing

  Nå er det enklere enn noensinne å ringe til menneskene du er glad i. Med den enkle ettrykks ringingen, trenger du aldri å lete frem nummeret deres igjen. Du kan programmere opptil to taster for øyeblikkelig oppringing.

 • Null strømbruk når ECO+-modus er aktivert

  Null strømbruk når ECO+-modus er aktivert

  Philips-telefonene er energieffektive og utformet med tanke på miljøet. Strålingen som slippes ut, reduseres med opptil 95 % når telefonen lades. Når ECO+-modus aktiveres, reduseres strålingen til null.

 • Opptil 16 timers taletid på én enkelt lading

  Opptil 16 timers taletid på én enkelt lading
 • Opptil 25 minutter med beskjeder på telefonsvareren

  Opptil 25 minutter med beskjeder på telefonsvareren
 • Avansert lydtesting og finjustering for førsteklasses stemmekvalitet

  Vi tester lydkvaliteten til DECT-telefonene våre på samme måte som produsentene av høykvalitets hodetelefoner gjør det. Vi bruker en avansert øresimulator for presist å gjenskape måten man faktisk hører på. På denne måten kan akustikkingeniørene måle og finjustere ting som frekvensrespons, forvrengning og generell lydoppfattelse, slik at de kan skape perfekt gjengivelse av tale.

 • Innstillinger for personvern: blokkering av anrop og sperring av anrop

  Verdsetter du privatliv og ro i hjemmet? Svartelisten blokkerer anrop fra bestemte telefonnumre eller numre som begynner med spesifikke tall, slik at du unngår uønskede anrop. Du kan velge å blokkere opptil fire sett med nummer. Hvert nummersett kan bestå av mellom 1 og 24 tall. Hvis nummeret til et innkommende anrop begynner med et av disse numrene eller er et av de blokkerte numrene, ringer ikke telefonen. Med anropssperring kan du unngå dyre overraskelser på telefonregningen ved å blokkere anrop til bestemte numre som starter med bestemte tall.

Se alle spesifikasjoner
 • *Denne funksjonen krever ekstra abonnement på oppringings-ID. Ta kontakt med den lokale nettverksoperatøren hvis du vil ha mer informasjon.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i