Fidelio

Philips Fidelio

E5, trådløse høyttalere med surround på forespørsel

  Philips Fidelio

  E5, trådløse høyttalere med surround på forespørsel

  Kraftig kinolignende surroundlyd

  Philips Fidelio E5-høyttalerne gir deg hjemmekino med skikkelig surroundlyd med trådløse, avtakbare bakre høyttalere og subwoofer. Drivere tilpasset kresne hi-fi-entusiaster, sørger for balansert og dynamisk lyd. Førsteklasses utførelse som står i stil med interiøret. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio E5, trådløse høyttalere med surround på forespørsel

4.1-kanals trådløs surroundlyd, Bluetooth®-aptX, AAC og NFC, To HDMI-innganger og HDMI ARC-utgang, Tre og lær CSS7235Y/12 Finn lignende produkter

Kraftig kinolignende surroundlyd

med avtakbare høyttalere

 • Førsteklasses soft dome-diskanthøyttalere for Crystal Clear Sound

  Førsteklasses soft dome-diskanthøyttalere for Crystal Clear Sound

  Med Philips' Crystal Clear Sound kan du nå skille ut og sette pris på hver lille lyddetalj, slik det er meningen de skal høres, og slik artisten eller regissøren ville at du skulle høre dem. Crystal Clear Sound gjengir lydkilden – enten det er en actionfilm, en musikal eller en liveforestilling – ærlig, presist og uten forvrenginger. Philips' hjemmekinoanlegg med Crystal Clear Sound holder lydbehandlingen på et minimum, slik at renheten i det originale lydinnholdet bevares. Resultatet er en riktigere lyd.

 • Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

  Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

  Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

 • One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  Pare Bluetooth-enheter enkelt med One-Touch NFC-teknologi (Near Field Communications). Bare berør NFC-området på en høyttaler med smarttelefonen eller nettbrettet med NFC for å slå på høyttaleren, starte Bluetooth-paring og begynne å streame musikk.

 • Koble til HDMI x 2 for flott bilde- og lydkvalitet

  Koble til HDMI x 2 for flott bilde- og lydkvalitet

  Gled deg over fantastisk 3D-avspilling og krystallklar 5.1- eller 7.1-lyd, ganske enkelt ved å koble spillerens audio HDMI x 2-utgang til koblingen i AV-mottakeren uten 3D.

 • Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  En innebygd Dolby Digital-dekoder fjerner behovet for en ekstern dekoder ved å behandle alle de seks kanalene for lydinformasjon, for å gi en surround-lydopplevelse og en forbløffende naturlig følelse av atmosfære og dynamisk realisme. Dolby Pro Logic II gir deg fem kanaler med surround-behandling fra en hvilken som helst stereokilde.

 • Surround på forespørsel – avtakbare trådløse surroundhøyttalerne

  Surround på forespørsel – avtakbare trådløse surroundhøyttalerne

  La deg omslutte av enestående surroundlyd når du vil. Bare ta av de trådløse surroundhøyttalerne fra den venstre og høyre hovedhøyttaleren, og plasser dem bak i rommet for å få en flerkanals surroundlydopplevelse når du spiller spill eller ser på film. Når du er ferdig, setter du høyttalerne tilbake for å bruke dem til musikk og TV-programmer. Det er ingen nettverksforstyrrelser når du bruker patentert trådløs lydteknologi med surroundhøyttalere som opererer på en unik frekvens. Resultatet er et fullstendig trådløst surroundsystem med tapsfri lydkvalitet for både musikk og filmer.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i