Zenit-hjemmekinohøyttalere

  Zenit-hjemmekinohøyttalere

  Omfavn stilen og få følelsen av zen

  Omfavn den rene enkelheten til Philips Zenit-hjemmekinohøyttalere i moderne og autentiske materialer, som gir naturlig og balansert lyd. Smart kabelføring og en trådløs subwoofer sørger for en ryddig og enestående opplevelse. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Zenit-hjemmekinohøyttalere

3.1-kanals trådløs subwoofer, Bluetooth® og NFC, HDMI 4K-2K CSS5330B/12 Finn lignende produkter

Omfavn stilen og få følelsen av zen

Uten ledninger og rot

 • HDMI 4K2K-gjennomstrømming for UHD-innhold

  HDMI 4K2K-gjennomstrømming for UHD-innhold

  HDMI 4K2K omfatter HDMI 1.4-standarden. Dette muliggjør støtte for videoinnhold med svært høy oppløsning (UHD). For øyeblikket er dette 4K, som på sitt beste består av 4096 x 2160 piksler, eller fire ganger så stort som standard 1080p HD-visning. Termen dekker en noe lavere 4K-oppløsning på 3840 x 2160 piksler. Begge formatene støttes via HDMI 1.4 4K-skjermer og sørger for at avanserte hjemmekinosystemer stiller i samme klasse som mange kommersielle kinoer. Med denne standarden som integrert er høyttalerne klare for 4K-TV-ene som vil komme på markedet.

 • One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  Pare Bluetooth-enheter enkelt med One-Touch NFC-teknologi (Near Field Communications). Bare berør NFC-området på en høyttaler med smarttelefonen eller nettbrettet med NFC for å slå på høyttaleren, starte Bluetooth-paring og begynne å streame musikk.

 • Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  En innebygd Dolby Digital-dekoder fjerner behovet for en ekstern dekoder ved å behandle alle de seks kanalene for lydinformasjon, for å gi en surround-lydopplevelse og en forbløffende naturlig følelse av atmosfære og dynamisk realisme. Dolby Pro Logic II gir deg fem kanaler med surround-behandling fra en hvilken som helst stereokilde.

 • Trådløs streaming med Bluetooth fra musikkenhetene dine

  Trådløs streaming med Bluetooth fra musikkenhetene dine
 • MTM-høyttalere sørger for høy lyd med ekte gjengivelse

  Oppsettet mellomtonehøyttaler-diskant-mellomtonehøyttaler (MTM) i alle hoved- og satellitthøyttalerne sørger for høy lyd med ekte gjengivelse, uansett lytterposisjon. Du får alltid krystallklar lyd uten forvrengninger uansett hvor du sitter.

 • Subwooferbassreflektor sprer lyden jevnt

  En kuppelformet bassreflektor gir en sterkere og dypere bass ved å sende lyden jevnt i alle retninger. Designen hindrer også at lyden blir dempet når subwooferen plasseres på et teppe.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i